Alarasel Busearassu ayy o haftalarda herlde insn duramaz ya yerinde ne bliyim ha geldi ha gelck😂😂bnde merk edyrm Allah hepimize hayırlı doğmlar nasip etsn inşAllah
Busrakrkmz28 Busearassu 38+3 sancılarım oluyo ara ara ama çatı ağrım çok fazla resmen huzursuz etti bugün kü ağrı
Busearassu Busrakrkmz28 Benimde öyle sol bacak aram yürürken aniden ağrı giriyor sırt ağrısı ile uyandım bugün doktor nts sanci var dedi her an olabilir hazırlıklı ol dedi
Busrakrkmz28 Busearassu doktordan doktora değişiyo heralde ya geçen gece şiddetli sancıyla gittim 80 90 100 çıktı sancım açılma yok dedi geri gönderdi dün tekrar gittim muayeneye yine aynı daha var bu gidiş doguma dedi ve 38+3 olduk
Zelisshakan Busearassu bende 38+3 um bel sırt ve çatı ağrısı var bacak aram kalçam bacaklarım aşırı ağrıyor 3-4 gündür önceden hiç yoktu. 1 cm açıklıkla bekliyorum hafif sancılar geliyor hevesleniyorum sonra kaçıyor sağlıkla gelsin bebişlerimiz☺️
Thecrown Düzensiz sancı çektim hergün karında sertleşme yaşıyorum bebek Doğum kanalında kafası vajina üstünde yürürken hop kalıyorum bazen şu 8 ay geçti de 9 ayın her günü 10 güne bedel