Dilan1636 31 haftalık hamileyim günlerdir uyuyamıyorum sabah kalkıp işe gidiyorum bide annelik gerçekten Zor annelerimizin hakkı ödenmez
Tugcehar87 Dilan1636 uyku düzeni değişiyor 30 haftadan sonra 37 oldum uykum gelmiyor zaten oram buram ağrıyor ama heran gözüm açık zombi gibi geziyorum
Dilan1636 Tugcehar87 bende öyle kalkıp işe gitmek de zor o şekilde soda içtim ayagıma yastık koyduk yok nafile
Tugcehar87 Dilan1636 sol tarafa yatmayı öneriyorlar ama solu çürüyor insanın bir zaman sonra ben artık koltukta uyyyorum yatakta olmuyor iki saat yatakta sonra koltukta kafam yüksekte kalıyor izin 32 haftada mı çıkacaksın yoksa sonuna kadar kullanmayımı düşünüyorsun
Dilan1636 [silindi] inşallah olmaz gerçekten çok zor eşim yanımda yatıyor fosur fosur bende uyku var ama yatamıyırum
mugece 34 haftaligim ayni durumdayim..saga donsem ayri sola donsem ayri.. yastik falan fayda etmiyor artik valla..
Oflu61 Bende 31 deyim deliksiz bi uyku uyuyamıyorum sıcaktanda cok bunalıuorım artık dus alıp yatmak birazda olsa rahat ettiriyor
Rabia1995 Bende hala ayaktayım 33.hafta agrım var uyuyamiyorum her yerim agriyor aşşada baskı var nefes alamıyorum napıcam bende bilmiyorum artık 😭😭😭
Catsmomy Bende 34 haftalığım çok güzel uyku düzenim vardı bozuldu uyuyamıyorum maalesef :(( deliksiz uyumayı özledim