Ozlemami Kızlar acil bişe sormak istiyorum detaylı ultrasona giricem istanbul avrupa ve anadolu farketmez önerebilceğiniz hastane var mı özel fiyatlarıyla?
Nil123 Ozlemami Ben medistate kavacıkda prof dr. Semih tuğrula yaptırdım canım. 780 Tl ücreti muayne dahil.
Nazo61 Ozlemami küçükköy özel duygu hastanesi 290tlye girdim bugun ama bebek ters duruyordu çarsamba tekrar bakılack
Nihanak Ben bezmialeme gidiyorun rutin kontrollerim de orda. 3 hafta kadar once orda yaptirdim. 2 doktor var biri bayan biri erkek ikisi de cok iyi. Fiyat olarak da 300 tl. Tavsiye ederim.
Paress Nil123 mrb bende ahmet bey de detaylı ultrason yaptırmayı dusunuyorum 785 +muayene ucreti dediler sordugumda siz sadece 780 tl mi odediniz
Ozlemami Nazo61 anladım canım hangi bölüme randevu almamız gerekiyodu bide direk ödeme yapıp girebiliyoz mu duygu hastanesindede
Nazo61 Ozlemami arayıp randevu alman lazm sonra hastaneyw gidnce ödeme yapıyrsn bana doktr renkli resm bile verdi ben memnun kaldım
Ozlemami [silindi] anlafım canım çok teşekkür ederim arayıp mı randevu alıyoruz bu detaylı icin ilk hamilelik hic tecrübemde yok🤭