Melike3434 Son adet tarihime göre 4 hafta 3 günlük hamileyim 3 gün adetimde gecikti beta hcg 72.5 1 hafta sonra kadın doguma randevu aldım kese ve bebek Görünürmü Sizce? Görünmezse korkmalımıyım
Burcu77 Melike3434 benim 5+4 du keseyi gordugumde gormek icin erken olabilir canim ama gorebilirsinde gormessende korkma bekle 1 2 hafta daha bebegi bile gorursunuz Allah in izniyle insallah 🤲
Busra5341 Melike3434 bn ilk giitgmde ayni degerdi bir hafta sonraya cagirdi alttan baktiginda gordu keseyi buyuk ihtimal gorursun canim sende endiselenme
Tugcehar87 Melike3434 bugün muayene vardı benim yanımda doktoru hastası aradı sizin gibi dört haftalıkmış 5 haftada gel dedi doktor ondan önce göremeyiz dedi hayırlı olsun
Hzlhakko Melike3434 kese görünür 6 haftadan sonra kalp atışı 💓 bebek göremezsin 9 hafta sonra görünüyor oda fasülye tanesi gibi küçücük 11 haftada ellerini ayaklarını görürsün müthiş bir duygu 😊😊
Masalseyhan Melike3434 benim de 5+5 te gorundu küçücük bi kese bnm o donemde alttan gözükmemiş ti. Korkma 6 haftaya kadar gorunur😊
Esramese Melike3434 3haftalikkn gozukmustu benim bebism nokta kadr doktor bile hayret etti yapisal bi mesele bence
mantik_0 Melike3434 Allahın izniyle görünür korkma. geç döllenme olmuş olabilir. sabret Allah büyüktür..
FatmanurOsman Merhaba canım. Ben 4 hafta 6 günlükken gittim önce kan verdim sonra doktor su iç bol öyle bakalım dedi. 1 litre su içtim hemen gözüktü kesesi ☺️ Sana da tavsiye ederim. Alttan bakmaya gerek kalmadı