Brt_brt İyi akşamlar kızlar ben 27 gün önce düşük yaptım sonrada kürtaj oldum 17 gün kanamam oldu durdu şimdi biraz önce yine kahve rengi birşeyler geliyor böyle birşey yaşıyan oldumu? Bu arada korunmasız ilişkilerimiz oldu yine bebek istiyoruz
Seda5892 Brt_brt benim Doktorum 40 güne kadar kan gelmesi leke gelmesi normal demişti lohusa gibi aynı
Tugbanur Brt_brt bende kalbi durduğu için kürtaj olmuştum 40 gün kanama olmasada leke şeklinde geldi. Ben 4 ay sonra tekrar hamile kaldım hemen kalmak istemedim organlarım kendini iyice toparlasın diye şimdi 27 haftalık hamileyim
Mrvaklynr Brt_brt canım yani bence korunmalısın tabi bize düşmez ama ben de iki aylık düşük yaptım sonra hemen hamile kaldım ama dış gebelik oldu bu defa yani rahim toparlanmadan hamilelik olursa sıkıntı çıkabiliyor biraz da kısmet işi tabi sağlıkla ilerleyen de var
Brt_brt Seda5892 benim doktorum öyle birşey demedi ama 40 gün birşey olacağını sanmıyorum. Siz ne zaman korunmayı bırakınız? Seda5892
Seda5892 Brt_brt 1 adet dönemi bekle demişti Doktorum canım. Beta değeri bile hemen sıfırlanmıyor 40 günde anca sıfırlanmıştı benim ki ve ben ilk adetimi çok geç oldum 60.günde olmuştum
Tugbanur Brt_brt benimde o civarlarda kanamam olmuştu ama hemen hamile kalmayı düşünme 2 3 kere adet ol ondan sonra doktorum da öyle demişti bana
Brt_brt Seda5892 kaç aylıkdı sonlanan gebeliğiniz? 😞 Bende o kadar kanamadan sonra adetim hemen olmaz diye düşündüm
Mrvkrc Brt_brt cnm bana dusmez ama korun bence bende ocakda kurtaj oldum ocak 2 de hemen o ay tekrar hamile kaldim ve surekli kanamali hamilelik gecirdim 18 haftalikta acilmam oldu dustu. Rahmin toparlansin iyice bekle bi kac ay
Mrvkrc Brt_brt enfeksiyon agri yapinca rahim acildi rahimde acilinca mecbur dusurmek zorunda kaldm. Tabi hemen hamile kaldim die dusmedi ama hamileligin basindan beri hep kanamali gecti rahim kendini toplamamisti cunku baska sebep bulamadilar. O yuzden en azindan 2 ay bekle derim. Ben bi 4 ay beklemeyi dusunuyorm
bebegimibekliyrm Doktorunuz 1 ay ilişki yasak demedi mi, rahminiz toparlanmadan bu şekilde yaptığınız için leke geliyordur biraz iyileşmesi gerekiyor, geçmiş olsun.
Brt_brt bebegimibekliyrm zaten 15 gün kanamam sürdü 5 gün geç başlamıştı 20 gün oldu ondan sonrada beklemedim
Mrvkrc Bu arada ilk adet kisiden kisiye degisir mesela ben mayis 6da 18 haftalik buyuk bi gebelikti dusuk yaptim tam haziran 5de adet oldum 1 ayda oldum yani ama kimi 50 gunde 40 gunde oluo. Doktorlar 60.gune kadar adet olmamayi normal goruyo 60 gnden snra adet olunmazsa doktora basvurun.
Brt_brt Mrvaklynr benimde tanıdığım birileri var kürtajda hemen sonra hamile kalmış şimdi o çocuk büyüdü 😍 Allah inşallah bizde nasip etsın