Deletedmom_3 Kizlar merhaba tekrardan daha önce bos gebelikten kurtaj olmustum. Suan adetim 3 gun gecikti idrar testinde silik cizgi cikti kan testi yaptirdim beta hcg 90.82 çıktı. Deger normal mi. Tekrar kurtaj olmaktan korkuyorum. Sizce deger normal mi ?
Aysebkr1258 Deletedmom_3 değerin güzel önemli olan 2 günde 2 katına katlaması 2 gün sonra tekrar kan verin ona göre daha net belli olur hayırlı olsun umarım bu sefer sağlıklı bir gebelik olup kucağınıza sağ Salim alırsınız 🙏🏻
_Kubra_ Deletedmom_3 normal tabiki içini ferah tut 2 gün sonra bhcg yaptır gene 1.5 - 2 katı olursa sağlıklı gebelik 👍🏻👍🏻
ekara Deletedmom_3 sonucun fena değil şuanda korkmanı gerektircek bir durum yok. Testi 2-3 gün sonra tekrarla eğer artış varsa içini rahatlatabilirsin☺️ allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın☺️
[silindi] Deletedmom_3 canım korkma endişe etme bir kez kötü birşey yaşadın diye illa ki bu da kötü sonuçlanacak diye düşünme üzme kendini boş yere 😊 değerin de iyi bi sıkıntı yok tekrar baktırırsın 2 günde bir en az %60 artması gerekiyor eğer artış varsa korkma ultrasonu bekle. İyi düşün iyi olsun stres yapma kendine ❤
UmudumOldun Deletedmom_3 benim 4 gün geçmişti 58di ilk değerim .normal canım inşallah devamı sağlıkla gelir 🙏