Minigimm2019 Almanyada yaşayan kızlar bebeğimin gelmesine az kaldı fakat ben hangi şampuanı, bebek yağını, bebek kremlerini alsam diye kara kara düşünüyorum en iyisi sizce hangisi içinde kimyasal madde olmasını ve alkol olmasını istemiyorum 😕
Haribo42 Minigimm2019 canim ben fransada dogup buyudum ve hep mustela kullandikk annem biz cocuklen bile mustelanin sutuyla nemlendirirdi banyodan sonra :) bence yine musteladir:))
titebouille Minigimm2019 bende fransada doğup büyüdüm hep mustela kullanırdık kullanırız.. türkiyede yaşıyorum maalesed sürekli hemen bulabileceğim bişey olsun diye dalin aldım ama aklım hep mustelada..
Myagz Minigimm2019 yağ için frei öl zaten Alman markası canım vardır oralarda diye düşünüyorum. İçilebilir ibaresi bile koymuşlar zararsızlığına o kadar güveniyorlar, ben aldım ama henüz kullanmadım.
sinemsepci Canım bende avusturyada yaşıyorum. Bübchen markasına iyi diyor çoğu kişi. Bende ya bübchen yada penaten kullanırım diye düşünüyorum☺️
Minigimm2019 sinemsepci canım bübchen ve penatenda alkol ve kimyasal madde içeriyormuş diye duydum o yüzden naptcağımı bilmiyorum 🤷♀️
denizcik titebouille keşke dalin almış olmasaydınız ama mustela kullanmak isteyenler internette olmasa dahi ebebek mağzalarında var artık, aklınızda bulunsun kızlar☺️
Minigimm2019 Ben almanyadayım ve mustela kullanmak istiyorum fakat marketlerde yok nereden alabileceğimide bilmiyorum 🤷♀️
titebouille denizcik defalarca gittim görmedim valla hiç.. bakalım beğenmezsem isem sebamede geçerim ama oda çok pahalı gerçi sorun değil eşim o konuda benden daha titiz ama bana çok pahalı geliyor