Ayguns espalp ay kıyamam canım ya çalışınca da zor olur bu durum dinlenmek istesen dinlenemezsin de..
espalp Ayguns okullar kapanıp çocuklar gidince en azından masa başına dönmüş olucaz bakalım son 20 gün dayanıyorum 🤦🏼♀️
Yusufayten Ayguns bende şuan 31 haftalığım iki haftadır aynı şikayetleri bende çok yaşıyorum özellikle geceleri hiç rahat edemiyorum bol bol su iç fazla tuzlu tüketmemeye bak ancak öyle geçer
Alarasel Ayguns canm ayy bnd eöyleym şişiyo bilklerm daha çok yoruldğm zmn oluyo ayağının altına yastık koy tümsekte kalsn iyi geliyo. Baznde bnm el parmklarm şişiyo giibi geliyo bna😐norml bu haftalarda ama artık başalr
Ayguns Alarasel ah Bitanem ya valla burada söylenen her şeyi yapıyorum nerdeyse ama yok bana mısın demiyor ! Allahtan ellerim şişmiyor oturur ağlardım herhalde
Depresif_polyanna Ayguns bi de ayak numaram da küçük.iyice kaplumbağa gibi oldular 😂 hamilelik zormus cidden.
Ayguns Depresif_polyanna ben bayram arefesi kendime babet aldım. Bayramın ilk günü giydim ayakkabı resmen kocaman oldu yanları büyüdü boşa para verdim gitti güzelim ayakkabı😂
Ayguns Elwing6 sık sık soğuk suya sokuyorum canım bende. Bence kaşıma canım daha çok yanma hissi yapıyor
Alarasel Ayguns 😐☹️☹️Sorma canm ya kötü oluyo genede halimize şükr. Çok yürüyüş vs yapıyomsn sn? bide şiştimide bnm ellerim çok acıyo ya arı sokmş gibi valla😀😀🤭🤭
Depresif_polyanna Ayguns bi numara büyük alsaydın keşke 😁 yaz sonuçta artık terlik giycem ben de. Gerçi havalar da ısındı işkence gibi dışarı çıkmak. Sağ salim bugünler geçsin başka bisey istemiyorum
Alarasel Ayguns kızz bn varya yaklşk 1 bçk aydır sadece terlik giyiyorm bi tanede soor ayakkım var o da kalıbı gnş biraz oldr ayakkabıda şişiyo hemen giyince çok kötü terlikte bile şişiyo düşğnemyrm ayakkabıda🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂😓
Ayguns Depresif_polyanna öyle yaptım ama yine de koca karı ayakkabısına döndü 😂 şimdi terliklere sandaletlere kaldım 🙈 inşallah canım ya bi doğursaydık artık !
Ayguns Alarasel yapıyorum kuzum ya her gün mutlaka yürüyorum evde de hareketliyim yemek ev işi vs derken yani hareketliyim ama bilemedim
Usya34 Ayguns 33 haftalığım bendede var maalesef. Hele dün sandalet giydim baktım ayaklarım aldı başını gidiyo davuldan da öte bi hal aldı nerdeyse patlicak gibiydi. 🤦♀️Akşamları tuzlu suya koyup dinlendiriyorum bi yarım saat. İyi geliyor.
Deletedmom143 Ayguns valla bendede oyle canim benim.karinin agriligida cokuyur tabanlara Kipkirmizi oluyo tabanlar sizliyo (((bebeler icin herseye katlanicaz ona soz yok .ama insaniz iste insan cok takiyo.