Nakzo İstanbul Avrupa yakasında uygun güzel özel hastaneye giden varmı acaba varsa öneririm siniz? Ben gültepe avicenna hastanesine gidiyorum 35 haftalıgım avicennada iki doktor deiştrdm bir hastane yıne memnun kalmamdım 🙁
profesyonelpollyanna Nakzo bayparktan memnun kaldım ben ilk doğumumda canım, şimdi ikinci gebeliğim yine oraya aynı doktoruma devam ediyorum bayrampaşa baypark hospital
Tugce367 Nakzo ben nisaya gidiyorum hastane ve fiyatlar için çok iyi diyemem ama doktorum mükemmel biri zaten bende tavsiye üzerine ona gitmeye başladım evime uzak ama doktorum için gidiyorum.
Esramese Nakzo gaziosmanpasa kucukkoyde ozel bilge hastanesi oguz bey tabikide hem uygun hem sürekli orada cok ilgili ablam dogum yapti 4ay once sıra şimdi oglumla bende
profesyonelpollyanna Muayene ücreti 45, doğum için güncel fiyat almadım henüz. Bilen varsa yazar belki. Geçen seneki normal doğum fiyatı 1000di diye hatırlıyorum
gamzosgamzos Nisa hastanesi Seymin Turan kesinlikle oneririm agzi besmeleli abla gibi yaklasiyor insana daha once o hastanede kurtaj olmak zorunda kaldim hemsireler ve doktorum cok ilgiliydi hastane cok temizdi muayene ucreti 75 tl
Dilekhakan Esramese bizde ordayız bende serdar hocaya gidiyorum çokta memnunum Oğuz hocada çok matrak ve çok iyi bi doktor
Esramese Dilekhakan serdari bilmiyorum pek ama oguz yakinda evini hastaneye taşır allah razı olsun ne zaman istesen bulabiliyorsn adami bayramn 1ci gunu bile tum gun oradaydi
Dilekhakan Esramese Serdar hoca da öyle gece nöbetine çok kalıyo Oğuz hocada Doğumu yaptırsada hastaneden çıkacağı zaman gelip görmeden çıkmıyo sağolsun ben o hastaneden memnunum zaten şuan gündüz Serdar hocayla Oğuz hoca var Cengiz bey bıraktı hastanenin ortağı ya
Esramese Dilekhakan hepsi cok iyiler cengiz cok eski kardesimin ebesi kardeşimde 18 yasinda o kaddr eski 😅