Sibella86 Perşembeden beri kendimi parçalıyorum resmen bugün doktora gittim sabah kan vericem am fena durumdayım böyle olup çare bulan oldu mu?
Haribo42 Sibella86 kasinti varsa anlik rahatlatmak icin sirke ile temizle canimm .. en azindan kasintiyi hafiten aliyo .. ama en dogrusu doktorun alttan bakim muayene etmesi
Zelalzelal Sibella86 benim de öyle 32. Hafta olduk ne zaman başladığını bile unuttum krem verdi kaşıntı için bide sirkeli su ile yıka dedi ben de de oluyordu
edasadi Sibella86 Çatlıyor olabilir misin. Nemlendirici ve yağlar yardımcı olur. Birde kaşıyınca daha çok çatlak olur derler.
sevdagul Sibella86 gecmis olsun canm benmde oyleydi gecr dye cok bekldim ama gecmdi bende cildiyye gttim uyuz olmusum hamilelik yapiyomus bazilarnda bence bi cildye doktruna git
Sibella86 Zelalzelal bacaklarım hep tırnak izi oldu sirkeli su işe yararsa yıkayayım ama daha çok kurutmazmı
Sibella86 Haribo42 oda tahlil istedi sabah kan vericen öğleden sonra cildiye randevum var kolonyaya buladım kendini resmen geçmiyor lanett
edasadi Çatlıyor olabilir misin. Nemlendirici ve yağlar yardımcı olur. Birde kaşıyınca daha çok çatlak olur derler.
Sibella86 Seyma123 13 gün önce tahlillerim normal doktor bu kadar zamanda böyle kaşıntı olmaz dedi ama tahlil verdi
sevdagul Sibella86 aynen canm git hic geciktrme ben cok.pisman olmustum hemen gtmdgm icin insallh benm gbi olmamssindr