ozge_yasin_budak k_tugra04 bende 38 haftalıkken 2 cm açılmam vardı şimdi 38 hafta 5 günlük oldum Yarın tekrar kontrolum var doktorum doğurursun dedi ama bakalım
SerminMutlu Ada06 37. Haftamda oldum doktor elinin uc parmagini iceri sokuyorbiraz ileriye sadece bir baski hissediyorsun o kadar acima vs bende hic olmadi 10 sn suruyor zaten🤗
Emine82 Ada06 bana doktorum 39 haftada yapıcak,, normalde bugün yapacaktı cünkü önceki haftalarda bebek iriydi { 38 haftalık şuan} bugün Kü kontrolde haftası ile kilosu uyumlu cıktı gerek görmedi haftaya yapalım dedi
Alarasel Senbibak cnm yok ya bunun çatıyla alakası yok dr iki parmağıyla bakıyo oldr korkutma şimdi bukdr insnı burda🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Alarasel Senbibak bu galiba bebek çıkmazsa kendi ozmn yapılıyo çünkü bebek doğuyo ztn kendiliğindn böyle bi alet kullanıldığını hiç duymadm doğmda
Srfn11 Ada06 38. Haftamda oldum korkulcak hicbsy yok gercektende aninda bitior ya. Milletin soylediklerine inanip bosuna kendini korkutma sakin en fazla maksimum 6 7 saniye 3 parmagiyla acior o kdr yumusama var acilma var yda yok dio bu kdrcik🥰