BabyComeOn Kızlar adetime 11 gün var az önce koltuğa oturur oturmaz başım döndü midem bulanır gibi oldu bebek istiyoruz ama bu kadar erken de baş döner mi diye düşündüm aranız da adete bu kadar gün olup başı dönen ve hamile olduğunu öğrenen oldu mu
Pregnantmom BabyComeOn o kadar erken o belirtiler olmaz ama inşallah vardır allah gönlüne göre verir😊
KubSav33 BabyComeOn ben yasamistim bas donmesini degil belki ama diger belirtilerini cok yasadim ve onceden yasadim su an 4 haftaligiz ins vardir bebisiniz
Aysingeldiislerdegisti KubSav33 bemce sizinkiler pskolojikmiş üstüne bebek denk gelmiş çünkü döllenen yumurtanın ilk 6hafta anne ile bağı yoktur o yüzden belirtiler 6.hafta başlar 😊
KubSav33 BabyComeOn ya ben bi ara psikolojik mi diye de dusundum ama hatirladigim kadariyla en az 10 gun halk arasinda ustune gorme diye bi tabir varmis ya glb benim oyle olmus etrafimdakiler oyle dedi buyukler bilir ya
BabyComeOn Merve6475 benim adet döngüm kısa 21 güne bir o yüzden erken yumurtluyorum sanırsam ay vallahi belirti de aramamak lazım hakkaten inşallah diyelim hem daha rahim filmi filan çektiricem vitaminlerime başlıycam bunca zaman olmadıysa tıkanıklıktan çok şüpheleniyorum filmi bir çektireyim de ben bu baş dönmesi de öylesine bir yokladı galiba belirti değil sanırım bakalım hayırlısı
BabyComeOn Tugce1803 benim adet döngüm 21 güne bir o yüzden ben sanırım biraz daha erken yumurtluyorum takvimim uygulamasında da yumurtlama ayın 7 sinde oldu görünüyor ama kısmet yaa belirti aramamak lazım aslında dimi:)))
masalsii BabyComeOn benimde bayramdan beri arada bir başım dönüyor tansiyona bağlıyorum ama bakalım kısmet🤷🏼♀️
Aysingeldiislerdegisti BabyComeOn adet gününden 14gün önce yumurtlama olur tatlım bu süreyle alakalı değil 35 günde sürse 20günde sürse hep 14-gün önce yumurtlama olur.
Merve6475 BabyComeOn ay bende rahim filmi çektiricem eşimde sıkıntı var bende bi problem cıkmadı ama rahim filmi de çektirip emin olmak istiyorum
[silindi] BabyComeOn psikolojik cnm hep belirtiler 6 hafta olmadan yan etkileri gözükmüyor bu baş dönmesi de dizilerdeki gibi gebelik belirtisi degil mide bulantısı ile birlikte tansiyon dusuklugunde oluyor kısacası gebe kaldığında anlayacaksın hic ummadığın anda belirtiniz oluyor
BabyComeOn Merve6475 evet yaa rahim filmi mutlaka çektirmeliyiz bir an önce doktoruma yazayım hatta şimdi adetten sonra gün versin bana
Aysingeldiislerdegisti BabyComeOn o biraz imkansız tatlım bu ay gebe kalacaksan bile daha yumurtan ya yeni döllendi ya döllenme aşamasında yani ortalama 6-10gün sonra rahim duvarına yerleşir. Ve bundan sonra belki belirtiler başlar ki kimisinde baş dönmesi mide bulantısı olmayabilir
DiplomaliEvHanimi BabyComeOn benim ilk hamilelihimde olmustu canim bulanti tiksinme istah arymasi ama 12nisanda kurtaj oldum 19mayis ilk adet. simdi yine istiyoz benimde 2-3gndur hafif bulantm sag kasik batmam gogus ve alt karin krampim var ilkinde bya erken yasamistim belirtiyi ins benimde seninde vardir ya
BabyComeOn DiplomaliEvHanimi inşallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin adetine kaç gün var peki senin
BabyComeOn Aysingeldiislerdegisti yaa ben adet döngüm kısa yumurtlamam da erken oluyor sanıyorum , hatta takvimim uygulamasında gösterilen yumurtlama gününden önce bile yumurtluyor olabilirim diye düşünüyorum ama şöyle de birşey varmış bazılarında adetten hemen sonra yumurtlama oluyormuş o yüzden eskiden kadınlar adetten hemen sonra ilişkiye girerlermiş gebelik için en güzeli ovülasyon testi ile takip sanırım ovülasyona başlayacağım ben de
Tugce1803 Aysingeldiislerdegisti öyle birşey yok insanız biz robot muyuz herkesin 14.gün yumurtlaması olsun benim adetim 30 günde bir 15.gün yumurtlama oluyor herkesin yumurtlaması farklıdır