Pier Merhaba anneler...Benim sorunum basur 🙄. 31. Haftama, basurumla girdim. Doktoruma sormaya çekindim. Ne yapabilirim geçmesi için, çaresi nedir? Tavsiyeleriniz var mı?
Senbibak Pier ben sordum canım kan ilaçlarından dolayı oldu kabızlık yaptı . Proctolog diye bir krem verdi ucu falan var makattan sokmalı tabi ki yapamadım yüzeysel sürdüm geçmedi ama acısını aldı
Erenbatununannesi Pier bende 39. Haftada olduğum için ilaç kullanmıyorum pamuğu zeytin yağına batırıp basura koyuyorum gün de Bi kaç defa fayda ediyor baya
Srfn11 Pier Benim ztn vardi ama icteydi hamilelikte disari ciktilar resmen icte agriyan beni oturtmayan sey dista duzeldi sadece bir siskinlik oldu orada.. Gecmesede eger agrisiz sizisizsa hicbir zarari yok cnku bzde aile olarak genetik yani herkeste catir catir dogurdu normal korkma hic
Pier Senbibak Ben de yapamam sanırım bunu ama dediğiniz gibi dıştan uygulayabilirim. Teşekkür ederim 🙏
Pier Tugcehar87 bu cuma tekrar kontrolüm var, eğer geçmezse danışacağım. Önce bir bu tavsiyelere uyayım ama inşallah gerek kalmaz.