Yaser27 Uurbsra 33 haftalik olduk 30 haftalıkken yavaş yavaş yıkadım 1 hafta da ama daha hastane çantamızı hazırlamadım
SerminMutlu Uurbsra 34 ama biraz gec kaldim ben agirlastikca daha zor oluyor 32. Haftada en gec yapmanizi tavsiye ederim🙏
Uurbsra SerminMutlu şuan 30+6 yım canım alışverişimi bitirdim şükür herşeyini yıkadım benim şahsi ihtiyaçlarımıda hallettim yavaş yavaş ütüleyip hazırlıyorum sıcaklar ilerlemeden yapayım dedim
SerminMutlu Uurbsra en iyisini yapmissin canim 31.den sonra insan agirlasiyor benim araya bir suru sey girdi 34e kalmisti o sebepten ama keske 30larda yapsaydim demistim 🤗 birde su havalarda ütü yapmak ölüm gibi 🤦♂️
Edaolcay Uurbsra 34+2 olduk bugun yikadim utuledim yavas yavas hastane cantasinida hazirlamaya baslicam 🤗
SerminMutlu Uurbsra ufak tefek sonradan hediye gelenler oluyor onlari yikayip utulemek bile eziyet bu sicakta kendini fazla yormadan dinlenerek yap ama 🙏
Pnrarvn Uurbsra geç kalma 28-30 arası bitirdim 32 deyim geçen kalan bir iki parça şeyi ütülüyğm dedim canım çıktı hem sıcak hemde ağırlaştıkça zorlaşıyor
Gulcinozdmr Uurbsra ben 30 haftadayım hepsini yıkadım ütüledim hastane çantamı ayarladım odası eşyalar kısacası hepsi hazır ayaklar erken şişmeye başladığı için hepsini yaptım zamanı bekliyorum Temmuz sonu Ağustos başı olacak allah nasip ederse