Alice Kızlar sigortamız yok şuan analık haliyle devletten yararlanabiliyorum uygun fiyatlı hastane arıyorum dogum için özel istanbul kagıthane bölgesinde bilen varsa yazın nolur memnum kaldıgınız doktor ismi falan da verirseniz
AylinEmirEfe Alice cnm Kağıthane tarafında bildiğim yok ama yolu sorun etmezsen Bahçelievler Vital hospital Dr. Dalga dalgıçoğlu süper bir doktor. Netten araştır zaten yorumlardan anlarsın. Hastanenin fiyatları da uygun. İki Doğum yaptım aynı Dr aynı hastane üçüncü olsun yine ona giderim.☺️
Haribo42 Alice canim kendine saglik sigortasi yap aylik 50 tl gibi bi rakam veriyosun ondan faydalanirsan belki ozelde indirim olur
Nakzo Alice bende kagıthane de oturuyorum özele gidiyorum avicenna ya ama memnun degilim değiştirmek istiyorum 😑
Brsnhsm AylinEmirEfe Dalga bey ya inanılmaz bir doktor. Çok şanslı olduğumu hissediyorum bazen onunla tanıştığım için🥰
Haribo42 Alice sgk degil normal saglik sigortasindan faydalaniyorsun ama sor ozellerde geçerlimi diye
Aa123 Haribo42 sanırım özellerde geçmiyomuş ama yine bi araştırın siz bende aynı şekilde sgksız gidiyorum
Haribo42 Aa123 bn bilmiyorum canim ben sgk liyim ama kiz kardesim kendine yapmisti onu biliyorum o tabi devlete gittigi icin .. hatta sonra yesil kartli yaptirdi kendini simdi daha iyi diyo hic para vermiyorm diyo:))
Aa123 Haribo42 ne güzel keşke özellerde biraz daha uygun olsa analık hakkı özellerde geçiyo mu bilgisi olan var mı acaba?
_Kubra_ Aa123 analık hakkından her hastanede yararlanabilirsin sigortalı fiyatına eğer kabul etmeyen ve fazla ücret alan olursa hemen 170 nolu numarayı arayın ve şikayet edin. Hamilelikten sonra 8 haftaya kadarda sigortalı sayılıyor anne
Alice Nakzo gültepedeki o hastane çok sorunlu gerçekten kimse memnun degil ve aşırı gereksiz pahalı bence
AylinEmirEfe Brsnhsm aynen cnm ben yıllardır tanırım kendisini küçüklüğümden beri babacan sevecen abi baba ne dersen de☺️ Gende çok Şanslıyız🙏
Alice _Kubra_ bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim bunu hiç bilmiyordum çok saolun saglıcakla kalın.