Hfzrmysa 5 hafta beş günlük hamileyim kese bugün gözüktü ama doktora cinsel ilişkiye girip girilmeyeceğini sormayı unuttum. Eğer bi sakıncası olsa bana söyler miydi ultrosana bakınca 😊👶🏻
[silindi] Hfzrmysa Sakınca olsaydı söylerdi diye düşünüyorum. Ben 4 haftalıkken öğrendim kızımı ve cinsel yönden hiç uzak durmadım. Şükür bi sıkıntı da olmadı. Doktorunuza danışabilirsiniz yinede
Hzlhakko Hfzrmysa söylerdi ama banada yasakladı 3 ay doldu kanama oldu tekrar yasak koydu Doğuma kadar da olmayacak gibi ama bence 3-4 hafta daha bekle tam tutunana kadar
KubSav33 Hfzrmysa ilk aylar onerilmiyor acaba sıkınti olmadigi icin mi soylemedi yoksa unuttu dalginligina mi geldi
Nur95 17 haftalık hanileyim şıan hiç bir sorun ollmaz dedi yasak değildi ama sizin gebeliğinizede bağlı bu şuan 17 haftalık hamileym ama yasaklar arasında 3 aydan sonra sorun oluştu kanama ama bu benım durumumla alakalı siz yinede doktorunuza sorun derim
FeyzaCelik Hfzrmysa bana bugün daha sormadan “Ağır iş yasak, sıvı tüketimini çoğalt, ilişki yasağın başladı.” Dedi. 2 hafta sonra tekrar randevum var. Kalp atışı için
hamilegunlugum Bende 5 hafta 4 günlük hamileyim kese göründü kalp atışı için bir hafta sonra tekrar gel dedi doktor