Deryaahmet Kızlar var mı aranızda panik ataklı ? Gerçekten çok zor, bir kişi de geçiyor desin ya. Geçen atlatan bir kişi görsem tamamen, yaşama sevincim yeniden gelicek sanki 😔
Canoglum001 Deryaahmet Gerçekten gecen birini görürsen bana da soyle canim.1 senedir ciddi anlamda uğraşıyorum artarak devam ediyor.hergun mutsuz uyanıyorum panik atakla beraber anksiyete de var kaygı bozukluğu Sürekli mutsuzluk kotu bise olcak hissi ölüm hissi ve korkusu.bunlarla beraber 38.haftaya geldik nerdeyse.halen devam ediyor.gebelik süresince ilaç kullanmadim sadece dua.umarim gecer dogumdan sonra yepyeni olurum
[silindi] Deryaahmet 2 yıl önce yaşadım o laneti.. Kalp çarpıntıları terlemeler iç daralması yer yarılsa içine girsem de bitse diyodum. Hiç bitmiycek gibiydi. Araba otobüs binemiyodum. Sadece evdeydim. Kabıma sığamıyodum. Ölmek istiyodum resmen. 6 ay ilaç tedavisi gördüm ve Rabbimin izniyle geçti. Her namazımda dua ettim okudum kendimi sürekli. İnan ki geçiyor. Evet zor bişey ama geçiyor. Eğer gebeysen ve bu durum seni zorluyosa hiç çekinmeden doktoruna söyle. Gerçekten zararı olmayan ilaçlar var ve rahatlatıyor. İşkence çekmene değmez. Hiçbir doktor bebeğin ve annenin sağlığını riske atmaz 😊
Mercimek07 Deryaahmet beennn ✋🏻 Hamile kalana kadar ilaç kullanıyordum hamile olunca kestim ilaçsız yaşayanam sanıyordum . Arada yokluyor ama yönetebiliyorum artık .
Hzlhakko Deryaahmet ben ergenlikte yaşamıştım ilaç vs geçti bazen çok stresli olursam yokluyor gibi oluyor ama ben deneyimli olduğum icin üstesinden geliyorum Doğum yaptıktan sonra ilaçla tedavi gör bence çok iyi gelir
Deryaahmet Canoglum001 belirtilerimiz aynı kuzum. Ölüm korkusu. Neden diyorum ya neden, resmen vücut korkmak istiyor. Olmayanı olduruyor. Nefret ediyorum bir kişi de geçti desin ama ☹️
Deryaahmet [silindi] sanırım kafamda bitmiyor. Evet belki ilaçla geçer ama, o korkuları unutmak bi daha gelmeyeceğine inanmak o kadar güç ki. 5 sene oldu. Fiziksel belirtiler sürekli değişiyor ama düşünceler değişmiyor. Bazen çarpıntı bazen terleme titreme. Ama korkular gitmiyooor.
Deryaahmet Mercimek07 Rabbim vermesin kuzum. Ama o kadar çok özlüyorum ki eski halimi. Korkusuz yaşamayı. Tamamen geçti diyebilmeni çok isterdim.
Mercimek07 Deryaahmet bebişin sana güç kuvvet olucak emin ol . Onunla geçiriceğin günleri düşün hep . Umarım atlatırsın canım sağlıkla al kucağına yavrunu🙏🏻
Atnb Geçiyor canım emin ol geçiyor düşünmemeye çalış atak geldiği zaman cam aç yada balkona çık temiz hava ve derin derin nefes al