ZeynepNisa18 A_S_K hayır demedi. Son 4haftada iki kilo aldım ben ona da normal dediler. İlk başlarda biraz fazla almışım sadece 😊
espalp A_S_K insan ister istemez kafasına takıyor 😢 keşke kilolu hamile kalmasaydım diyorum tekrar tekrar ama elimden bir şey gelmiyor. İnsanların tepkileri belki normal ama ben alınganım belki de 😢 geçecek hepsi sabır diyorum 😔
Mervezngn 23 haftadayım 4 kg aldım üstelik hiç bulantım olmadı habire yedim sahurda yaptım gece yemesi yani. Ona rağmen böyleyim doktor iyi gidiyor dedi inşallah kilo sınırını aşmadan doğururum
Mervezngn Byhnyvz bende hep top gibi karnım olsun isterdim cok şükür öyle. ne var ne yok hepsi önümde yanlar bomboş 😄
Byhnyvz Mervezngn bebisin erkek mi benim de öyle şuan bel kivrimim hala var sadece minik top var göbeğimde😀
Mervezngn Byhnyvz hayır kız üstelik zayıfta değilim balık etliyim önceden de göbeğim vardı. Karnım yanlara doğru büyür sandım 4. Aydan sonra yavaş yavas büyüdü suan önümde basket topu gibi😄
FSCMK A_S_K ben 67 hamile kaldım şimdi 72 kiloyum 23+6 haftalığım doktoruma göre çok alıyorum dikkat et diyor benim doktor sizi görse ne der aceba 😂
A_S_K FSCMK Benim doktor birşey demedi bende şaşırdım. Bu ay da fazla alıp gidersem kızar siye düşünüyorum senin doktor çok mu katıymış ne 😁
Byhnyvz Mervezngn kiz bebekte karın yan taraflara ve basen buyur derler de bizim oralar da ondan sordum 😀
Denizmurt Byhnyvz aynen gülüm benim de öyle oldu ama herkes yakistiryor ya. Söylüyorlar yakışmış diye😂🤣
elifeceylan Derya0707 aman ne güzel bi dönem içerisindeyiz kilo vermek de ne var bebeklerimiz sağlıkla doğsun yeter bence☺️
Derya0707 FSCMK evet artık Bi dur demem lazım alışkın da değilim kilolu olmaya hep xs bedendim şimdi zoruma gidiyor