A_S_K Gizemre93 Bende 4 ay içinde sadece 2 kilo almıştım. Mayıs ayından haziran ayındaki kontrolüme kadar 5,5 kilo almışım. Nasıl oldu anlamadım sorsanız aynı şekil yedim içtim. Ne yaradı bilemiyorum 🤦🏼♀️
A_S_K Tikitinannesi Bilmiyorum az mı çok mu bebeğin kilosu iyiyse yeterlidir diye düşünüyorum. Keşke bende az alsam nasıl bu kadar az alıyorsunuz sahiden?
Akbulut Bu haftalara gelip bu kadar az kilo alanlar nasıl bir beslenme şekliniz var ben çok çabuk acıkıyorum mesela sabah 7.30 da kahvaltı yapıyorum okula gidiyorum 9.30-10.gibi hiçbir şey yememiş gibi oluyorum
A_S_K Akbulut Bende öyle hissedyorum. Sabah eşimle yapıyorum erkenden uyuyorum. Uyanınca yine açım. Yiyorum 2 3 saate acıkıyorum deli olucam yemesem elim ayağım titriyor açlıktan.
gulsahhzry A_S_K ben de 58 le hamile kaldım 23+3 teyim şuan 64-65 civarındayım 😔 ben de hiç 60 ın üzerine çıkmamıştım kötü hissediyorum kendimi
A_S_K gulsahhzry Bende öyle hissedyorum. Eşim ne olucak doğumdan sonra verirsin bebeğin erşeyi ağırlık yapıyor diyor. Desteğide olmasa napardım bilmiyoru. Neyseki şişlik yok 😔 Acıkıyorum yiyorum alıyorum😔
Byhnyvz A_S_K bende 22+6 dün doktorda tok karna 3 kg almış göründüm doktorum çok aldın dikkat et dedi 😀 halbuki 59 kg ile hamile kalmıştım
Eceguldemir A_S_K ben de çok normal yiyorum 50 ile hamile kaldım 56 yı buldum 21. Haftadayım 🥺 hamile olmadan önce yediğim gibi yiyorum normalde zayıftım hiç kilo almazdım 49-50 arasıydım şimdi çok hızlı ilerliyorum ve 60 lar beni de çok korkutuyor 🥺
A_S_K Eceguldemir Bende öyleyim o zamanlar hiç kilo almıyordum sabittim. Şimdi alıyorum ne yesem alıyorum ne yapsam alıyorum yürüsemde alıyorum otursamda anlamadım ki..
Byhnyvz A_S_K evet hemde dun akşam gitmiştim 3 litre su icmisim yemek yemisim 3 kg fazla cikti diye dikkat et dedi 😀😀 boyum da 1.67
A_S_K Byhnyvz Valla çok iyi almışsın benimde 1,65 boyum kilom da var ama öyle şişko olmadım sadece kanım var sanki birazda bacaklar popo 😁
Byhnyvz A_S_K benim sadece göbek cıktı şükür popo vs olmadı bol tişörtle hamile olduğum belli değil 😊 bugün bakalim az yemeye caliscam en azından 1 ay kilo almayayım doktorum rahatlasın kendi kilolu bi adam ama kilo sevmiyor demek 😊😊
A_S_K Byhnyvz Bende kapalıyım bol uzun tuniklerle belli olmuyor. Yüzümden falan almadım öyle bacaklarım da şiş değil yanlış anlaşılmasın 😁 Bende bu ay almayayım diyorum de ne öümkün bakim🤦🏼♀️
Byhnyvz A_S_K evet ya kilo almaktan korkuyorum bende doktorum hariç herkes kilo al diyor eşim görümcelerim vs 😀😀