Askkokuluyavrum A_S_K canim bende şeker çıktı o yüzden diyetisyen liste verdi fotosunu çekip atayım sana burdan
Fasulyeveannesiii A_S_K canım haftalarımız da aynı kilolarımızda ben de 58 ile başladım şimdi 64 oldum doktor moralimi bozdu cok almışsın son aylarda daha hızlı alacaksın dedi ama ben de abartılı yemiyorumki 😯😕
A_S_K Fasulyeveannesiii benim doktorum birşey demedi pakettli gıda azalt dedi ockadar 😁 Bence gözünü korkutmak istemiş daha fazla alma diye. Olabilirmi
A_S_K Esra-A inşallah ya vallahi aldıkça üzülüyorum iyice takmaya başladım. Bu kadar hızlı almayı düşünmemiştim hiç..
Esra-A A_S_K bende kesinlikle aglama nöbetlerim olduda kilo yüzünden yemktende kesmiyorum canım ne istiyorsa yedim valla hiç kısıtlmadım kendimi 🤷🏻♀️ Doğumdan sonra spor plates ne varsa yaparız veririz napalım 😁
ilkbahar_23 Byhnyvz hazırlarda tadı farklı olabiliyor ve çabuk tüketilmesi gereken bi ürün beklemeye gelmiyor. ben genelde evde kendim mayalıyorum en sağlıklısı 👍🏻
mdnkrdmr A_S_K evet normal sartlarda 7.aydan sonra hızlı kılo Alman gerekıyor dedi.Senin ki biraz önden olmuş kılo alman dedi ve çok yıyen biride degılim 😞
asyagibi A_S_K Hiç üzülme kuzum benim çok zor bir hamileliğim oldu 5 ay boyunca günde 15-20 kere kustum hastanelerde yattım günde 1 yudum su içemedigim oldu daha 2 aydır kendime gelmeye başladım ama kusmalarım hala bitmedi
A_S_K asyagibi Allah şifa versin inşallah bundan sonra rahat geçirirsin 🙏🏻 ben hiç mide bulantısı vs yaşamadım hep iştahın açıldı..
Seda05 A_S_K 70 kiloyla hamile kaldım. 24 haftalık hamileyim ve 78 kiloyum doktorum çok fazla ve hızlı alıyosun dedi napıcam bilmiyorum hiç 😱😔
Seda05 A_S_K doktor dediğinden beri kestim herşeyi bakalım kaç kilo gelicem 😂😂 bayramdan sonraki kontrolde tartıcam dedi 😂😂
Fasulyeveannesiii A_S_K kilolu olunca sevmicekler heralde 🤪 sanki keyfimizden yiyoruz bebek acıkıyor bizlik bişey değil 😂😃😬
Deryahalilsss A_S_K 23.1 haftalıkım Cnm 73 kılolan kaldım sımdı 83 baya aldım kolı bebegımın gramı 539