Rosejollymoon 39 haftalık olupta hala doğuramayanlar. WC den çıkabilirseniz bir yazında dertleşelim🤣🤣 neler yapıyorsunuz???
nergisog Rosejollymoon ben de birkaç gün önce gittim. Açıklık yok denildi. Cuma randevum var. Bugün mide bulantısı ve baş ağrısı ile uyandım. Kusma da var. Ara ara sancılarım da oluyor. Geçmezse acile giderim herhalde.
Erenbatununannesi Rosejollymoon 38+5 olduk hiç bir belirti yok ne sancı ne açılma ne yumuşama doktor daha çok yolumuz var dedi bebeğin gelmeye niyeti yok gibi dedi 😔 inşallah vaktinde hayırla sağlıkla normal Bi şekilde gelir kuzum. Hepimizin de
nergisog Rosejollymoon ara ara ağrılar oluyor karnımda. Sancı mı kestiremiyorum. Kasıklara vurmadığı için. Geçmezse gideceğim doktora.
Rosejollymoon nergisog peki bebek hareketleri nasıl? Benimki fazlaca hareketli bir o yana bir bu yana. Doğumdan önce durulur diyolar. O zaman daha gelmeye niyeti yok mu demeliyim
nergisog Rosejollymoon çok hareketli değil bugün. Kafasını çok aşağıda hissediyorum. Yani düşmüş karnım. Çok belli oluyor. Anlar mıyız diyordum sürekli. Anlıyormuşuz. Hareketinin azalması doğumun yaklaştığı anlamına geliyor diye okumuştum bir yerde ama inan onu ben de bilmiyorum 🤷🏻♀️ Yanıltmayayım seni
Rosejollymoon nergisog aaa evet benim mesela düşmüş gibi hissetmiyorum hiç 🙄çok ayakta kaldım bugün bilerek heralde onun ağrısı anlamıyorum ki🤷🏼♀️ Benimde 2. Doğum ama 1. De suni ile başlatılmıştı 38. Haftada suyum gelince. Bu değişik inşallah doğal süreç ilerler ve suni ya da sezeryana kalmam diye dua ediyorum sadece
Krispii16 Rosejollymoon 39+4 fen merhabalar 😂😂 bir kız bebeği doğuramayan biri daha var burda 😂😂 yarın kontrolüm var bakalım 😂😂
Aisegul_ 39+5 den selamlar 🖐🏻 Bende sancı ve açılma var aslında ama düzenli giren bi sancı değil, ikinci doğumum diye yatış kabul etmedim bekliyorum iki gündür 😌
Rosejollymoon Aisegul_ açılma ne kadardı peki? Ay hadi hayırlısı Benimde 2. Ama 1. Gibi değil bu. Sizin 1. De aynı mıydı süreç??
nergisog Rosejollymoon inşallah canım. Ben de sezaryen istemiyorum. Bu sıcakta bir de dikişlerle uğraşmak can yakıcı olacak.