Baloglummmmm 4 aylık hamilele arkadaslar hisseden var mı bebeğini ben cok cok nadir olarak rastlıyorum hareketıne :(
Aynaz Baloglummmmm Baloglummmmm Salam men Azerbaycanliyim bende ayni senin gibi bende kiz ama cox az hiss ediyorum . Yarin doktor gidicem
Merveplnc Baloglummmmm 22. Haftada hissettim cnm ilk şuan 26+0 haftalığız dün çok az hissettim bugün tam tersi sabahtan beri dört dönüyor karnımda😂 her hamilenin bir olmadığı gibi günü gününü bile tutmuyor insanın keyfi gelince tekmeler tekmeler üstüne atıyor😂💞
Merveee1 Baloglummmmm 6 Aydan sonra rahatça hissedersiniz bebek büyüdükçe hareketleri daha rahat hissediliyor .
Baloglummmmm Aynaz benim erkek canım hareketli görunuo dr da ama ben hissedemıyorum yada hıssedıyorum ama anlamıyorum
Hzlhakko Handeyldz01 kanat cırpar birşey tırmalar gibi oluyor. Mesela hamile kaldığımda nabız atışı olurdu bilirdim rahim büyüyor ama bu başka 15 hafta dolduktan sonra hissetmeye başladım.
Baloglummmmm Tazeanne92 aaa benimde aynı bi kere tekmesini hissettim sadece bide güzel yemek yıyınce oynadgnı gördüm karnıma bakarken
EdaKaratas Baloglummmmm 5. Ayımıza girmeye 2 gün kaldı. Arada pıt pıt dokunur gbi bişeyler oluyor ama emin değilim :)
Merveplnc Baloglummmmm tarifsiz bir duygu söylerlerdi inanmazdm ama gerçekten çok farklı hep video çekip saklıyorum bugünki videoyu izleyip izleyip gülüyorum nasıl bir oynamaydı aklım almıyo top koşturdu sanki cimcime😂
Baloglummmmm Merveplnc yaa ne güzel bende mınıcıkken 11 haftalıktı harlet edısını yakaladım sans eseri vıdeo cekıodum
cgdmasyam Baloglummmmm bende 16. Haftadayım bazen böyle pıt pıt yapıyormuş gibi oluyo bebekmi yapıyo bilmiyorum ama yinede heyecanlandırıyo beni 🥰😍 Baloglummmmm
Baloglummmmm cgdmasyam bende en basta kalp atısını hıssedıyorum sanıodum o mümkün değilmiş ama ben mutlu oluodum yani demeselerdı öyle sevınıyordum ne guzel 😅
Fatmalipelit Bende 15.haftadayim Allah bagislarsa ikiz bebeklerim bugun resmen dans ettiler cok hissediyorum