K-b-b-t Merhaba! Arkadaslar sakaryada yenı tasındımda lıtfen yorumlarını ve fıkırlerınızı beklıyorum☺️
Hulyarsln K-b-b-t Çarşamba günü randevum var Sedat beye çok övdüler Doğumu Konak’ta istediğim için ona gideceğim fikrimi Çarşamba’dan sonra yazarım ☺️
Msbem K-b-b-t ben gidiyorum ona diğer postuna da yazdım yorum ben memnun kaldım ilk gittim ama gayet ilgiliydi bende onda Doğum yapacağım için Konak hastanesini seçtim . Doğum sezeryan 2500 normal bilmiyorum
Esra-A K-b-b-t benim ilk doktorumdu sedat bey ilgili gibi görünüyor ama sagolsun hiç ilgilenmedi aksine dalga geçer gibi konuşmaları cabası bikaç tanıdıgımda gitti hiç memnun kalmadılar 🙄
K-b-b-t MehmetYagizz tesekkurler yorumunuz ıcın kacıncı haftada sezeryana alıyor fıyat ta neler dahıl arkadasım rıca etsem yazarmısın☺️
K-b-b-t MehmetYagizz tesekkurler yorumunuz ıcın kacıncı haftada sezeryana alıyor fıyat ta neler dahıl arkadasım rıca etsem yazarmısın☺️
MehmetYagizz K-b-b-t 38+3 fiyat 2500 demislerdi sezeryandan sonra yazarim gene degisiklik olurmu bilmem
K-b-b-t MehmetYagizz hayırlısıyla saglıklı dogumlar dılerım bebısını saglıkla mutlulukla kucagına al inşallah
Mihribali Ben İzmit Konağa gidiyorum Firdevs hanıma😊 2000 doğum sezaryen olursa +500 🤷🏻♀️ İlgili bir hastane ama bakalım bizi doğumda neler bekliyor 🙈
Gunes05 Mihribali 2000 doğum mu biz 10 gün önce sorduk İzmit konağa normal 2800 sezryan 2900 dediler ve 1 ay öncede başkasına söylerlerkende duydum 2000 olması imkansız
Msbem Esra-A Benim arkadaşlarım memnun kaldılar evet şakacı ama 🤔 bakalım diğer kontrollerde nasıl olacak
Esra-A Msbem adamın huyu o demekki umarım sorun olmaz ama ilgi sıfır yani şuan ada tıp tugba hanıma gidiyorum aralarındaki fark uçurum resmen tugba hanım çok iyi ilgili sagolsun
Msbem Esra-A ilk memnun kalmadığını senden duydum her soruya cvp veriyor ama kafanda bişey kalmıyor yanı çıktığında
Esra-A Msbem sorun orda zaten bence sorarsan cevaplıyor ben çok diş agrısı çektim o ara bıraktım sedat beyi zatem gülerek konuşması ben aglarken falan tuhaf geldi bana bende çok duydum memnun kalan bana ay başısı denk geldi heralde 🙄😁
Msbem Esra-A 😂😂 olabilir. Bakalım ben ikinci kere gidicem nasıl olucak bende remZi Eren’den memnun kalmadım mesela
K-b-b-t Esra-A degısık normalde sezeryan daha pahalı olur adatıpta notmal daha pahalı galıba fıyata dahıl hızmetlet varmı pekı
Esra-A K-b-b-t şimdi heryerde öyle duydum ama normal daha pahalı diye diğer hastaneleri bilmiyorum da. onun hakkında bilgim yok malesef doguma daha vaktim var diye detaylı sormadım