Duygu19031903 Progestan iğne yi iğne vurmayı bilen birisi vurabilirmi illa sağlık ocağına mı gitmek gerekir? Düşük tehlikem olduğu için dısarı çıkmak pek istemiyorum da?
Sevo9090 Duygu19031903 eve gelen igneciler de var canim ama tabi igne oluyorsun 8 tl ise eve geldiginde 30tl aliyor. Progestan vurulmasi cok onemli ama tam derinin de alti kas alti olmasi gerekiyormus biliyorsundur. O yuzden yaptiracaginiz yerde bile dikkat edin diyorlar. Ama tabii ki saglik ocagi vs olmadan igneci vasfinda biri de yapabilir.
Ferina Duygu19031903 benim doktor reçete yazdı uzun zamanlı her kanamamda acilden girip vurdurup ücret vermeden çıktık.
Haribo42 Duygu19031903 yani yagli bi igne becerebilir diyosan yapsin benim ananem mesela cok guzel igne yapiyo herkes ona yaptiriyor😂
Sevo9090 Duygu19031903 olmaz bence canim yaptir. Ben hastanede yaptirdim da kac kez yine sisiyor beze oluyor. Igne yagli igne yani yapacak bir sey yok sisiyor. Igne yapmayi biliyorsa yaptir gitsin.
Nhlaslan İğneyi yaptırınca acı yok, sonrasında 3gün iğnenin yeri acıyor. Popom delik deşik mosmor olmuştu 😞
Mislimelek Duygu19031903 valla annem ben bebekken dr yanında çalışmış orada öğrenmiş iğne vurmayı bana 65 kere Protestan iğne vurdu çık şükür hiç sıkıntı yaşamadık hatta hemşireler daha çok acıttılar vururken deneyimli herhangi biri de vurabilir yani