gbza kuzum o sancı öyle bi oluyoki hiçbişey hissetmiyosun. Ayrıca su patlatılması şöyle oluyo zaten açılman olmuş artık 10 cm doğum başlıyo hemen içerdeki plesasentayı bi çizikle kesiyo doktor. Sen hissetmiyosun yani, ayrıca benim sacım geldiğinde öbce adet sancısı gibi geldi kasıklarıma sonra sıcak kalorifere yaslandım geçsin diye geçmedi. Saat 1di. Zaten sabaha yatışımı vermişti doktorum. Suni sancı vericeklerdi. Neyse ben banyoya girdim sıcak bir duş aldım Zaman geçsin en azından diye 1 saat duşta kaldım. Sonra 4e kadar yatakta kıvrandım ama şiddetli değil. Sonra eşimi uyandırdım sancı süremi ve gelme sıklığımı ölçtük 5e kadar 6da hastanedeydik, gittim doktorum gelene kadar muayene oldum. 5 cm açılmam varmış. Ama sancı geliyo 5 dk bir gidiyodu 7:30da doktorum geldi sancım artık 20-30 saniyeye inmişti. Çatala aldı beni suyunu patlattı. Sonra 3 ıkınmayla oğlum doğmuştu 💙 sadece şunu ek bilgi olarak söyliyim, hep şey dediler bana (özür dileyerek) sancı popoya vurur diye benim sancımda vurdu ama doğum sorasında hatta doktoruma dedimki tuvaletim geldii 😂😂😂 ama aslında bebek geliyomuş ondanmış 🤦🏼♀️ Diyorum ya Rabbim kolay açılma versin ben hep öyle dua ediyorum ben hastaneye gittikten 1,5 saat sonra 10 cm gelmiştim. Mesela annem 27-28 saat açılmayı beklemiş ben dostuma düşmanıma bu duayı ederim. Rabbim kolay açılıp kolay doğum yapmamızı nasib etsin 💗 şimdi 13 aylık oğlum bakalım kardeşi de ona benzer inşallah 😊 7+3 bugün 😂