Gozdefiraf Kızlar çok heyecanlıyım.bugün cinsiyetimiz belli oldu doktor çok yüksek ihtimalle kız dedi sonra yine baktı evet yüksek ihtimal kız dedi.bu arada 12+4 üz.sizin cinsiyetiniz ne zaman belli oldu?sonradan değişen var mı?Çok merak ediyorum 💕🙈🙈
BirVeraAnnesi35 Gozdefiraf hayırlısı olsun canm 😊ben 17.haftada girdim göstermedi ama kız olabilir dedi haftaya tekrar bakıcak bakalım😊
defne55 Gozdefiraf banada seninle aynı haftada iken aynı şeyleri söyledi sonra tabi ben dayanamadım başka doktora daha gittim oda kıza benziyor dedi şimdi 16 haftalık olduk bu hafta tekrar kontrölümuz var bakalım bizim zilli aynu duruyor mu yoksa değişti mi 😂😂
Dilek_58 Gozdefiraf bende 12. Haftada ikili testte ogrendim ve degismedi doktorun deneyimi ve bebisin pozisyonu ile alakali galiba. Saglikla alin kucaginiza minnosunuzu insallah. 😍
Meltemkrt Benimde 15 haftada yüzde 90 kiz dedi. Değişir mi bilmiyorum bende daha güvenip birseyler alamiyorum oyuzden bekliyorum biraz
Gozdefiraf Meltemkrt yaa bende bişeyler almak istiyorum tutamıyorum kendimi ama erken evet biraz daha beklemeliyiz galiba canım 🧐
Gozdefiraf BaharSefvan evet bu kadar erken beklemiyordum doktor tanıdıktı baya uğraştı görebilmek için 🙈
Gozdefiraf Dilek_58 amin 🙏 çok teşekkür ederim 4 yaşında bi oğlum var kızım olsun çok istiyordum 🙈 tabi herşeyin başı sağlık 💕
Kahraman35 Gozdefiraf 17. Haftada öğrendik ama yine de ben kesin olsun diye 20. Haftada detaylı ultrasonu bekledim. Şu an 34. Haftadayım kızımızı bekliyoruz 😍😍😍
Ftm_yns Kahraman35 bise sorabilirmiyim detayli ultrason zorunlumu birde ucreti ne kadar devlet hastanesinde oluyormu canim bende dusunuyorumda
Gozdefiraf Ftm_yns ben 2li taramayı devlette yaptırdım normalde özele gidiyorum detaylı devlet yapmıyor diye biliyorum
Kahraman35 Ftm_yns burda araştırma hastanesinde yapılıyordu fakat 5dk bakıp çıkarıyorlar dediler yaptıranlar. Ayrica cok bekledim ve sıra geldiğinde cihaz bozuldu dediler. Icim rahat etmeyecekti o yüzden ben özelde yaptırdım. Yani özel muayenehanesi vardı bi doktorun orda yaptırdım. 200 lira verdim. Yarım saat kadar inceledi. Icim sanki daha rahat etti gibi.
Kahraman35 Ftm_yns her ayrıntıya bakıyorlar o yüzden benim için şart. Ama zorunlu demiyor doktorlar olmanı söylüyor sadece. Olsan ıyi olur canım
Narmin12345 Gozdefiraf ben 21 hafta da öğrendim... Göstermiyordu kendini... Hayırlı olsun canım sağlıklı kucağımıza alalım hepimiz
Mlssa Gozdefiraf Benim 13te belli oldu ama benziyor ya da yüksek demedi canım 100%100 dedi net gördük çünkü☺️ Yanılma olabiliyormuş o haftalarda bebek daha küçük olduğundan çok okumuştum burda.Diğer ay belli olur net bence☺️☺️Allah gönlüne göre versin canm
Duyguveminigi Gozdefiraf bizde 10 veya 11. Haftada dr um kiza bnzio dedi daha sonraki tum kontrollerde hatta detaylida bile ilk cumlesi bliosunuz cnsyeti dimi kiz olcak flan ddiler smdi 32 haftlgiz haaala kiz dogumda bi suprizle karsilasmazsak tabi 😂
Nesli07 Gozdefiraf banada aynı 12+4de kız dedi canım yarın kontrolüm var kesinleşir inşallah yazarım 💕
madl41 Gozdefiraf Güvenme canım😅 12. Haftada %60%70 erkek dendi hatta pipi bile gösterdi . 16. Haftamda %100 kız dendi 😅
Lovelies Gozdefiraf 13 haftamda %90 kız dedi 2 doktora gidiyorum biri özel biri de devlet 26+5 haftalıgız cinsiyetmz değişmedi:)
Melegimm19 Gozdefiraf 11. Haftada ve 13.haftada kız dedi doktorumuz 16 haftalık olduk bugün yine kız dedi ultrason kalitesine bebeğin duruşuna doktora göre değişebiliyor canım gönlünde ki olur inşallah sağlıklı olsunlar da😍
Zeynka Gozdefiraf Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, detaylı ultrasona kadar söylenen hiçbir cinsiyete kesin gözüyle bakmadım. Sağlıklı olsun, sağlıkla gelsin dedim hep. Sağlıklı olduktan sonra cinsiyet hiç önemli değil zaten☺️