Fnda2308 25 haftadayiz kizlar 2 gundur bebegin hareketlerini hissetmiyorum ama agrim leke vs de yok normal mi
Tubalikiz Fnda2308 canm surekli hissetmeye baslamssan tabiki akln kalacagna bi doktora gorunmen en dogrusu ama zaten ynede yeni hareketlenmeye basliyolar o donemde normalde olablir
Melek2102 Fnda2308 Hic mi hissetmiyosun yoksa arada hafif birsey hissediyomusun? Cok yorulduysan hareketleri Bazen Azaliyo.. tatli birsey ye veya ic olmadi icinde kalmasin acile git en azindan icin rahat olur
Fnda2308 Tubalikiz yarin doktora gidicem kontrole. Ama acile mi gitsem diye düşündüm siz de yasadiniz mi boyle bi durum
Tubalikiz Fnda2308 evet yani hergun hissetmem 27 28. Haftadn sonra oldu diyeblirm tabi herkeznki farklilk gostereblr
Fatmaklc66 Fnda2308 canım bendede oldu o haftalarda sımdı 30 dayım hergun 10 15 kez hissediyprum en az
Fnda2308 Melek2102 2 gunde bikac kez cok hafif hissettm yarn kontrole gitcem de icim rahat etmedi. Evet dogru soyluyosun calisiyorum ya yorgunluktan belki de bugun tatli da yedim denedim ama yine ayni
Kelebegimmm 25ci haftaya girdiğimde 2-3 gün falan bende de durgunluk oldu gün içinde 1-2 kez kıpırdıyordu.şimdi 2 gündür gece uyurken bile hiss ediyorum.
Kelebegimmm Fnda2308 tatlı bişeyler ye sakince yat bekle.bebek hareketleri ile ilgili Kağan Kocatepenin videosu var.orda hareket etdiğimiz zaman su bebek için beşik effekti veriyor o yüzden sakince yatdığımız zaman hiss ederiz diyor
Melek2102 Fnda2308 Bendede öyleydi 1 gün boyunca cok nadir hissediyodum sonra yattim biraz basladi Ama genelde cok yoruldugunda Oda yoruluyo o yüzden hafif hareket ediyolar ve o haftalarda uyuyolar Sen yinede takip et