Kivilipastaa madl41 valla anlamadığım için yorum da yapamıyorum doktora güveniyorum şuan için ben kız görüyorum dedi hatta bak bu da dudakları dedi 🙈🙈🙈🙈🙈
Kivilipastaa https://i.hizliresim.com/9Y9aLO.png Kızlar bu resime göre de anlayabilirsiniz 😌benim ki baya Baya kız gözüküyo bu resime göre 😂@profesyonelpollyanna
profesyonelpollyanna Kivilipastaa ben bu ultrason fotolarını algılayamıyorum galiba 😂😂 doktora gidicem bu hafta inşallah, fotoğrafı paylaşırım siz bakarsınız bi bari 😄
Ayesray Kivilipastaa bu nub teorisi işte ben bunu göremiyorum bebekte bi türlü göbek bağıyla karıştırılabiliyo
Ferina Kivilipastaa bendeki ultrasonda böyle kız gibi duruyor paralel canım ama doktor 14 haftalarda çok kesin demese de erkek gibi dedi😁hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda 😊
Esnnnn34 Kivilipastaa benimkinede bakarmısınız bende sayfamda paylaştım sizce benim bebeğimin cinsiyeti ney 🙄🙄
profesyonelpollyanna Ayesray ☹️ Ben kız hissediyorum ya, öyle istediğim için galiba 😄 Oğlum var bi tane, inşallah kız olur diyoruz hep 😂 Sağlıklı olsun tabii öncelikle.. Teşekkür ederim canım ❤️
Rabia2019 Ayesray ay bana da bakar mısın benim doğum tarihim 19.12.1994, eşimin 09.07.1991, hamile kaldığım ay aralık 2018♥️
tugbadm Ayesray 12+3 te gittik ultrasonda da bir hafta öndeymişiz 8 de 7 ihtimal erkek dedi doktorumuz ama bu aralar hep değiştiğini duyuyorum cinsiyetin o yüzde. Beklemediğim hala değişir mi diye teşekkür ederim 🥰🥰
Melek31 Rabia2019 merhaba bende doktordan yeni geldim adete göre 9+0 günlük ultrasona göre 9+6 günlük ve ilk defa bugün kollarını bacaklarını oybattigini gördüm öncesinde hamur topalagi gibi biseydi ✅ neden se çevremdekiler kollar bacaklar erken gozukurse erkek derler sizde de oylemiydi?
Kivilipastaa tugbadm 12 hafta biraz erken bi hafta 🥰bende bugün 15+6 doktorum kız dedi ama yanılmış olmasından korkuyorum sende biraz beklemelisin bence 😌