Eylulmom 25+2 haftaligim yaklaşık 1 saattir oluyo ara ara bıçak saplıyorlar sanki önemli bişey mi kızlar acil
feyzaa34 Eylulmom canım postun yukarıda olması icin yazıyorum fakat benimde sol kasigimda bıçak saplanır gibi ağrı var bende 26 haftalığım 😔
madl41 Eylulmom canım benimde oluyor doktor gaz sıkışması dedi. Kan ilaçları falan baya gaz yapıyor. Karnıma kasıklarıma bazen belime vuruyordu ama bişey çıkmadı Allah’a şükür 🙏
Ascvk Eylulmom benim bayramda sağ kasığıma bıçak saplanmış gibi bi ağrı vardı ve hareket ettikçe sanki bıçak kesiyor gibi ağrı çoğalıyordu çok kötüydü 21 haftalık hamileyimm ☺️ Hep de sağ kasığımda hissediyorum ağrı sızı 🤔
Eylulmom feyzaa34 canım teşekkür ederim senin kasığında benim karnimda acil mi acaba kötü bişey mi ya bugün kendimi çok yordum iş yaptım koltuk sildim bahçe yıkadım aslinda dinlendim ama niye geçmedi bilmiyorum
feyzaa34 Eylulmom benim geçen hafta bebek tam karnımın ortasında toplandı defalarca kasılma oldu bisey yok dedi doktor Sen dinlenmeye devam et canım artık yavaş yavaş hareket etmemiz lazım bende çok dikkatsiz iş yapıyorum 😘
feyzaa34 Eylulmom onu yazmak icin girdim sen yazmissin😁😁 temiz kalpliymişiz😉 tanıdık dahiliye doktoru var sordum oda hamile gazdır dedi şimdi çok şükür iyiyim canim😊 sende dediğim gibi dinlen bol su iç ve lavaboya çıkmaya bak🤣🤣🤣