oslemcikk 10+2 olduk 2 gün önce bulantım yorgunluğum gitti hiç birseyim yok korktum bişi oldu diye ama bugün dr gittim hersey yolunda dendi içim rahatladı ☺️☺️Bikere düşük yaptım oyüzden çok tedirgin oluyorum
Esracetinerr oslemcikk bizde 10+2yiz bugün🤗 benimde 2 gün önce bulantılarım gitti çok rahatım enerjim yerine geldi, Perşembe günü doktora gideceğim bakalım🤗 çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah😘😘
[silindi] oslemcikk aynı canım ben de senin gibi 10+2yim ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durdu bu ikinci sürekli bi tedirginlik mevcut. Kontrolüm de haftaya eşim de ben de acaba ne diyecek acaba hareket edecek mi acaba kalbi hala atıyor mu sağlıklı mı diye endişe edip duruyoruz. Rabbim hepimizin bebeğini korusun
[silindi] oslemcikk benim mide bulantım yorgunluğum falan olmadı hiç. Bi tek göğüs hassasiyeti ve kramplar var onlar da devam ediyor hala ama yine de korkuyor insan 😊
gamzosgamzos Bizde 10+3 olduk çok şükür Rabbime benimde 2 gundur bulantilarim azaldi kahvalti yapabiliyorum artik bende endise etmistim icim rahatladi simdi bende bebegimin kalbinin durmasi sonucu kaybetmistim o yuzden cok korkuyorum 😣
Lokumanne Ben de 10+3üm ne bulantı ne kusma hiçbi şikayetim olmadı, sadece biraz halsizlik ve sancı oluyo arada 😊 daha hiçbi şey hissetmediğim için hamile olduğumu tam idrak edemedim 😄
sevval55 doktora gittiğiniDe kese içinde bebeği gösteriyor mu size yani elleri kolları vb bildiğiniz bebek gibi görülüyormu🙈 en son kese için gittim 7 haftalıgım haftaıcı gidicem kalp dinlemeye