Tugceonur Sedayt Demir’in eksik bende kil toprak aşermiştim sonra buz aşerdim doktorum . demir’in düşmüş demişti mutlaka doktoruna söyle sana demir ilacı başlar ona göre 🌸
Bfduam Bilge44 o değilde kendimi bu kadar hamile arasında gizlice sınıfa dalmış öğrenci gibi hissettim:)
Bilge44 Bfduam Olsun sonuçta aşermek herkesin hakkı yeterki sağlığa zarar vermeyelim yediklerimizle🥰❤
Aysegulbaz63 Benimde aşırı derece sigara külü aşeriyor sabah akşam yemk istiyorum yiyorum da durduramiyorum kendimi öyle güzel geliyor ki tadi 😏
Sedanindenizi Sedayt Bu tarz aş ermeler vucudun bazi vitamin, mineral eksiklerinden oluyormuş siz bence durumu doktorunuzla paylasin. Kan degerlerinize bakilsin
Ozlemtuncay Kan değerlerim git gide düşüyor ve aşırı derecede benim de canım toz toprak çekiyor patates soyarken üzerindeki topraklar parmaklarıma bulaşıyor korkuyorum ama o parmaklarımı da ağzıma götürmeden duramıyorum
Ayse_m Sedayt bende toprak canım çekmişti 😅😅hatta bişey itiraf edeyim patatesin üstündeki toprakları yiyodum resmen patatesi yalıyodum😅😅🤭🤭🤭