Tugce1803 KdryFth canım bence iyi bir doktora git ne var ne yok iyice öğren Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder🤲🤲
KdryFth Herkesin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden tanımadığım insanların duasında yer almak ne güzel
Esraslancan Ben direkt şiştim, pantolon düğmem kapanmadı, test yaptım çıkmadı ama vücudumda garip şeyler olduğunu hissettim avuç içim yanıyordu, adetim 2 gün geçince test pozitif çıktı.
Prensess_25 KdryFth ben adet tarihime göre anladım . Üç gün geçmişti iki tane test yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm . Sonra ki Gün yengemle alışverişteydik . İlla al deneyelim dedi. Bende yok yenge çıkmadı dedim . Onun ısrarıyla aldım. Normalde sabah test yapılıyor ama çok ısrar etti akşam test yaptım iki çizgiyi gördüm. Bir çığlık bir çığlık anammm😂😂😂bir yıl boyunca bekliyordum çünkü 🤩çok şükür şimdi 36 haftalık hamileyim
Tugce1803 Prensess_25 maşallah size benimde hiç günüm geçmez 1 gün bile şaşmaz bugünde adet olmadım yani 3 gün gecikmiş oldum normal ve erken gebelik yaptım negatif çıktı😔umut var mı sizce yarın kan testi yaptırıcam
Gulzade KdryFth Ben bekliyordm hamilelik ilk defa korunmasız iliski yaşamıştım. Daha 3 haftalikken anladm dayanamadm adetim gecmeden yaptim testi bebegimde kendini gosterdi masallah 😂 tabi esim aldı gebelik testini bana ben yaptım testi bıraktım lavaboda ilk esim gitti bakti silik cizgi görünüyor ama benim esim anlamadigi icin yok dedi surati asık geldi odaya bende gittim baktim çığlık attim evin icinde 😂 hemen internetten girip araştırdı eşim. Olabilir ihtimal varmış 😊 ertesi gunde kan testiyle ogrendik bebisimizi😊 simdi 9+6 günlüğüz ❤😍
Prensess_25 Tugce1803 işallah vardıR canım evde ki testler bebek küçükse göstermiyor. 6 haftalıktı ilk öğrendiğimde , belki vardır sizde de daha küçüktür .
Mermaid16 KdryFth ben adetime 2 hafta kala fln kendimi farklı hissettim.. bazı kokulardan midem bulandı, birkaç kez açlık krizine girdim :) ve ağzımda metalik tat hissediyordum. O ara tatildeydik bilerek test yapmadım. Dönüşte adetime bir kaç gün kala ovulasyon testi yaptım çift çizgi vardı yine adetime 2 gün varkende gebelik testi yaptım hafif silik çift çizgi ile öğrendim :) sonra kan testi ile doğruladım