Pnrarvn Kızlar yaz geldi ve çoğu balık dip balığı yüksek civa içeriyor hangi balıkları tüketiyorsunuz
Dorukunannesi95 Pnrarvn hiç tüketemiyorum :( gebeliğimin ilk 3 ayi haftada en az 2 kez yerken simdi hiççç. İMOM balik yagi hapi kullaniyorum ama dogali olsa iyi olurdu :/ taze baligi da nasil bulucam kuzummm
Pnrarvn Dorukunannesi95 FSCMK Tugba12345 Eagle564 son 3 ay omega 3 çoo önemliymiş 😔doktora söylicem balık yağına başlıcam bende
Tugba12345 Pnrarvn doktora demene gerek yok cnm almak icn gidp eczneden alablirsn recete yazmyo zaten ben imom omega kullaniyorm fiyati 45 tl sanirsam
Tugba12345 Pnrarvn doktora demene gerek yok cnm almak icn gidp eczneden alablirsn recete yazmyo zaten ben imom omega kullaniyorm fiyati 45 tl sanirsam
FSCMK Pnrarvn doktorum gerek yok dedi ben dedim de omegaya başlayım diye hiç gerek yok dedi beslenmene dikkat et yeter dedi
Pnrarvn Tugba12345 canım benim karaciğerimde problem var çok uzun süre vitamin bile veremediler bana folik asit içince bile karaciğer enzimlerim çok yükseldi ondan vitaminde olsa söylemeden kullanamıyorum teşekkür ederim
Pnrarvn FSCMK işte en çok balıkta var ama onuda yiyemiyoruz zamanı değil diye semizotu yazmış arkadaş semizotuna asılıcam artık 😊
Esrac Ben gebe okuluna gidiyorum ordaki ebemiz semiz otunda da omega 3 olduğunu söyledi illa hep balık yemenin şart olmadığını belirtti
Pnrarvn Narmin12345 bende hamsi severim ama zamanı değil artık onlar hep çiftlşk yada depodan çıkanlar
FSCMK Pnrarvn aman boşverin yaa balıktan ondan bundan olmaz ben etti yemem tavukta doktor eti biraz olsun ye der genede yiyemem bebeğinde gayet sağlıklı kilosuda yerinde çok şükür
Pnrarvn FSCMK bana doktor eti kansızlık için yememi söyledi balık badem cevizide bebeğin beyin gelişimi için önemli olduğunu söyledi yemenin faydaları var sonuçta biraz dikkat etmekten kimseye zarar gelemz 😊