Happmoml Seymasylmz bugün öğrenmek için gittim ama ilk erkek gibi gördü fakat tam anlayamadı haftaya gel dedi bacaklarını açmadı tam anlayamadı o yüzden haftaya öğrenicez insallaah meraktan çatlayacağım sanki 😂
Nesli07 Seymasylmz banada kız dedi canım 12. haftada yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah değişmez 🙏💕
Seymasylmz Nazlisezgin Maşallah ☺️ İştahınız açık demekki ben çok iştahsızım sıcaklardan mı yoksa nedeni ne bilemiyorum zorla yiyorum resmen
duyguozz26 Seymasylmz evet ya o değil spora inmeyede korkuyorum yapmadan bu kadar ağrıyosa bantta yürüyünce ölürüm heralde gecesine diye yapamıyorum 😂
Seymasylmz duyguozz26 Ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama zaten halsizdim bir de bu ağrılar yüzünden çok daha kötü olurum diye evden çıkamıyorum ama kendimi toparlayıp yavaş yavaş ta olsa çıkmaya zorlicam yoksa karnımız iyice çıkıp kilolar geldiğinde ne yapıcaz onu da düşünüyorum valla 🤭😂
Nazlisezgin Seymasylmz zaten yemek yemeyi çok seviyordum, hamileliği bahane edip dahada yedim yedikçe yedim 😂😂😂
DamlaMehmetali 18+2 den merhaba ☺️ Bizimde cinsiyetimiz erkek bel ağrıları ve aşırı halsizlik bende de var maalesef heleki sıcaklarda daha da hasta gibi hissediyorum kendimi 🙄
Seymasylmz DamlaMehmetali evet bende hasta gibi hissediyorum ağrılar ve sıcak bayağı zorlicak bizi ilrleyen zamanlarda da 😱😊
Nesli07 Happmoml insan meraktan çatlıyo gerçekten 😂benimde yarın kesinleşecek hayırlısı bakalım tabiki en başta sağlıklı olsun bebişlerimiz 🙏❤️
Rozawxz Bende 19un içindeyim zmaan çabucak geçsin kavuşalım inşallah kızlar Allah yardımcımız olsun ☺️🤲🤲
Seymasylmz Rozawxz Bana da başından beri kız diyor 17. Haftamda sordum değişmez dedi ama baksanıza ne kadar çok değişen varmış kendimi kesin kaptırmıyorum bende 😂
nilaylaylaylay 2.5 kilo da ben aldım çok hızlı alıyorum. Ekstra bir şey de yemiyorum aslında. Onun dışında dk başı tuvalletteyim. Aşırı halsizliğim var. 17+6
Rozawxz Aynen biraz beklemek lazım bi daha erkeğe döner mi acaba ben baya erkeğe alıştırmıştım kendimi 😄