Seymakayaoglu Daha once böyle bir post acmistim ama hala merak ediyorum devlet hastanesinde kacinci haftada aliyor 1 gun sonra kontrolum var gun verirmi acaba devlet hastanesinde yapan varmi kacinci haftada yapildi rica etsem bilgilendirirmisiniz 🤗🤗
mom02636 Seymakayaoglu devlet hastanelerinde 39.haftada alınıyor bende 37+1 haftalığım Perşembe kontrol var gün alıcaz nasipse
Yusufburcu61 Seymakayaoglu benimde yarın 40 oluyor devlete gidiyorum normal istediğim için suni vercekler suni yanıt vermezse eğer sezaryen olarak alcaklar en fazla 40 a kadar bekletiyoruz 40 dan sonrası riskli dedi doğumhanede ki doktor 😞
Gulchirai Yusufburcu61 merhaba doğumdan sonra inşallah doğum ile ilgili poat açar nısınız ben de devlet hastanesınde doğum merak edıyorum ve suni sancı hakkında :/
Seymakayaoglu @mom02636 canm bende 37 haftaligim carşamba günu randevum var acaba banada gün veririmi inşallah verir ya dayanamiyorum artik hayattan koptum hic yuŕuyemiyorum bebek düşecek gibi 39 fazla degilmi 38 tam 9 ay yapiyor bana 38 +3 te verse 10 gün sonraya vermis olacak
mom02636 Seymakayaoglu eğer sezeryan olucagınız kesinse vermesi gerekiyor verir büyük ihtimal biz geç bile kaldık benim ikinci hamileliğim ilk sezaryen olduğu için mecburi normalde 36.haftada gel dedi ama anca randevu tarihi bulabildik
Seymakayaoglu Kızlar sezeryan günü aldim 🤗 20 haziran perşembe allahin izni ile hepimiz sag saglim alalim bebeklerimizi kucagimiza inşallah korku heycan endişe hersey var ayhh 🤗🤗