Melisanaz canım öncelikle kalbini ferah tut bnde perinatolojiye gittim kalbinde delik oldugunu omurilikte açıklık oldugunu söylediler bundan dolayı da downlu olabilir denildi inan bu tarz şeyleri çok abartıyorlar okuduğum birsuru hikaye bana destek oldu bu bebek senin canın aldırmayacagın için ve bu bir imtihan oldugu için kalbini ferah tut bana milyonda bir olabilir dediler yani düşün milyonluk ihtimalleri pat diye söylüyorlar kan testlerin normal çıktıysa üzülme çünku kemik yapısına ultrason dan bakıyorlar ve yanılma payı çok yüksek yanlış ölçüm çok yüksek kan tahlılı daha nete yakın bir sonuç senin gibi kaç tane hikaye okudum herkes dogumdan sonra çok zeki ve sağlıklı bebekler dünyaya getirdiklerini söylemişler hamileliğini zehir etme böyle bişey varsa bile imtıhan dünyası Rabbim den gelene binlerce kez şükür perinatoloji drları çok acımasızca konuşuyorlar testlerin iyiyse korkma şuan sana destan yazmak istiyorum korkmaman için çünkü çokkk iyi anlıyorum seni bebegını strese sokma ve sabırlı ol