Kalbiminsesi Kizlar hamilelikte magnezyum kullanmak şartmı doktrlarniz yazdimi size kacinci haftada verildi
elfemrhbbs Kalbiminsesi 32.haftadan sonra agrılarım başladı sağdan belimden kalçama doğru topal gibi yürümeye başladım doktorum yazdı bu haftada smdi 4 5 gün iciyorum daha iyiyim çok şükür
espalp Kalbiminsesi ellerim ağrımaya başlayınca verdi doktor 4 aylıktım sanırım. Devam ediyorum hiçbir zararı yok zaten ve hiç kramp yaşamadım daha 🙏🏻
NurdanHakan Kalbiminsesi kemik agrıları ödemlerde veriliyor ilk hamileliğimde 30.dan sonra kullandım geçen yıl Nisa’nda Doğum yaptım ama yine hamileyim ve aşırı bel kemik agrım var aynı zamanda emziriyorum doktorum 9.haftada verdi kullanıyorum üç haftadır ki Doğuma kadar kullanırım sanırım içmediğim zaman tüm kemiklerim ağrıyo
Esra3890 Banada 32. Haftada verdi ama bi şikayetim agrım krampım yok çok şükür olursa kullanırım diye aldım ara sıra aklıma geldikçe içiyorum varsa şikayetlerin söyle doktorun verir yoksa çokta gerekli degil
Kalbiminsesi Esra3890 cok.sık degil ama ayda bi kez fln gece bacagimdaki krampla uyanıyorum agrisi 3 gun suruo
Rbs111 Kalbiminsesi ağrı şikayetin olursa veriyor diye biliyorum ben mahvoldum Ağrıdan kalça ağrıları kramp.. ama ilaç içmek istemedim günde 1 adet soda ile rahatladım
uhuddd Kalbiminsesi vala bende ilaca karsı bi insanım ama kullanıyırım ayaklarım ahrıyor arada karnım o engelliyor buna ek olarak hergün bir tane maden suyu içiyorum doktorum demişti
Zmrtbdk Kalbiminsesi ben de bir şikayetim başlamadan 26. haftadan sonra verildi.Başlarda arada içiyordum sonra zaten yavaştan içmediğim zamanlarda kramp ve ağrılarımın olduğunu farkettim.Belli bir haftadan sonra ihtiyaç oluyor demek ki onun için veriliyor.