Ahmer Şimdide idrar yolu enfeksiyonu 🤦🏻♀️ Ne kadar çok dikkat etsem de bir şekil de birşey oluyor 😔 34. Haftamızdayız bi gelse de bebişim hayırlısıyla o da ben de rahatlasak. Var mıdır gebeliğinde idrar yolu enfeksiyonu olup tedavi gören çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
feyzaa34 Ahmer ben günde 3 lt su içiyorum artı günlük pedimi sürekli degistiyorum her sabah ta iç çamaşırımı değiştiririm çok şükür geçti ilk zamanlarda çok vardı yanmalar sancılar aman aman çok kötüydü
Erenbatununannesi Ahmer malesef iki kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotik verdi doktor. Doktora da dedim o kadar dikkat ediyorum neden oluyor diye hamilelikte normal dedi
Cankusssssss Ahmer bende 34 haftalık hamileyim munorol toz kullandım geçmedi azosilin antibiyotik verdi dr onu kullanınca geçti sirkeli su ile taharet çok iyi geliyor yoğurt ve kızılcık suyu çok iyi geliyor
Ahmer tunaanurr doktoru da anlamadım zaten önermedi birşey çok ciddiye almadı mı yoksa su içmemimi düşündü bilemedim bende 😣
Gribulut Hamilelikte pek birşey vermiyorlar bol su tüket sık idrara çık iç çamaşırını sık sık değiş ben kurtulamıyordum farkedince dikkatlice bunları yapıyorum geçiyor
Ahmer Gribulut antibiyotiğe hemen başlamamalıyım yani bol su ile geçebilir ilerlemesin sonra diye korktum bi an
Seymakayaoglu 36+5 haftaligim fitil kullandim toz kullandim antibiyotik kullandim hic gecmedi halada var banamisin demiyor :(
Ahmer Turgayevin_71 gebeliğe engel olacağını sanmıyorum ama ilerleyen enfeksiyon durumların ciddi boyutlara ulaştıgını da göz ardı etmemek gerekli
Ahmer Erenbatununannesi bende dikkatliyim gerçekten de artık dikkatli olmamdan şüpheleniyorum geliyor beni buluyor mikroplar 😣🤦🏻♀️ Daha bronşitten yeni yeni kurtuluyordum 😣😣
bsrgz Ahmer doktor bana sirkeli suyla taharetlen dedi onu uyguluyorum bakalım şimdi bu şekilde bir çok gebenin enfeksiyondan kurtulduğunu söyledi
Ddm92 Su, bolca su. Günde en az üç litre. Hala geçmiyosa daha fazla. İdrarı tutmamak, her gün iç çamaşırı değiştirmek. İdrar rengi de önemli. Su rengi gibi olmalı. Ben böyle çözdüm enfeksiyon olayını.