_Merius_ Ne güzel bebek maşallah çok güzel büyümüş cinsiyet tahminim yok tabii ki olaya tamamen uzağım😂 ama allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah hepimizin bebeklerininin 🙏🙏💜💜😘
1tazeanne _Merius_ Ne güzel dualar bunlar, Amiiinn, Çok teşekkür ederim canım ☺️💕 Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin 🤲🏻
ZehraAlbayrak 1tazeanne burdan ogrendigim kadariyla kiz ama moral bozmak istemem tamamen kisisel tahminim pek anladigim bisiy degil ne istiyosaniz oyledir insallah saglikli olsun 😊
ZehraAlbayrak zcolak kiz diye moral bozulmaz tabi ama erkek istiyoduysa hanimefendi belki uzulur diye dedim. Kiz isteyip erkek diye uzulebilende olabilir. Saglikli olmasi onemli olan ama her gonuldede bi aslan yatar simdi isin gercegi😊
sevval55 1tazeanne dün bi arkads burada kız ve erkek ultrasonu paylasmıstı o bacak arasının orasındaki vıkıntı yukarı dogruysa erkek düz paralelse kız diyordu bekleyin resim eklicem
1tazeanne sevval55 çok farklı bir yöntem ☺️ ama benim ultrasondaki fotoğrafta vıkıntı bana düz gibi geldi 🤔
[silindi] 1tazeanne benim bebekte hiç çıkıntı yoktu kız gibi dedi doktorum 19 haftaligim kontrole gittim baska doktora %100 erkek dedi degisir mi bilemem