Dlktpl Kızlar merhaba yeniyim bu şehirde daha önce 20 haftalık bir bebek kaybettim şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum bana yumurta takibi yapan ilgili memnun kaldığınız dr ve hastane önerir misiniz ?
Loya06 Dlktpl övülasyon testi denemediysen ilk onu öneririm kesin sonuc ben iki kere onunla hamıle kaldım 🙏🏻
Melek31 Dlktpl merhaba canım instagramda birgebeningunlugu adında ovulasyon ile kısa sürede hamile biraktiran bir bayan var ve gözlemlediğim kadarıyla çoğu 1_2ay içinde hamile kalıyorlar
Dlktpl Loya06 ılk bebegıme onla kaldım denıyorum ama benım ymurtlama 20 de oluyor 29 da adetmoluyorum dongum kısa ılaca ıhtıyacım olanılır oyuzden dr unda gormesınınıstıyorum 16 da kalmıstm ılk bebege ılacla
Loya06 Dlktpl ilaca niye ihtiyacın olsunki yumurtlaman oluyo hamile kalmıssın bi kere yine takio edersen hamile kalırsın. Ha ilka ilacla yunurta büyütecem dersen git doktora doktorda sana ilk yumurta takibi diyecek klomen verecek boşa ilac yanı ne bilim sen bilirsin
Dlktpl Yumurtlamam gec olup dongun kusa oldugu ıcın yeterınce progesteron hormonu salgılanmayabılır ılk bebege ılaca kaldım cunku kızlar yoksa ovu takıp edıyorum zaten ıyı bır dr a ıhtıyacım var hamılelıklerım rısklı gecıyor benım bebegımı kaybedıyorum