ayseturk Ozlemtrh ben dalinin ürünlerini aldım. Hem deterjan hem yumuşatıcı. Haftaya deneyeceğim artık bakalım
Tuugche Green clean organik lavanta yağlı ve zaten bebekler için üretildiğinden hiç kimyasal barındırmıyor
Asiacr Catsmomy canim bir daha alirsin hepsiburadadan al ben aldim cok daha ucuz. 2 kilo 24 tl. Daha 3 4 gun once aldik.
Sengulkrgz Senos07_ civilda suan 800 grami 11 tl...2400 kilogram aldim uc paket sepettede indirim olunca 20 tl geldi😁
Sengulkrgz Dalan roxy granül toz sabun bahar esintisi ve lavanta kokulusundan aldım😁 birde hacı sakir kalip sabun ile toz deterjanini aldim.Kargodalar ne zaman gelirse yikayacagim ama kullanan memnun.
Canoglumbenm Sengulkrgz arkadaş çok pahalı almış kız. Nette indirimli yerler var. En son ebebekte 15 tlye düşmüştü
Sengulkrgz Canoglumbenm sorma civilda daha ucuz ben bayram zamani aldim sepette indirim yapildi 2400 kilogramini 20 tl aldim.3 paket 800 gramdan aldim...Hediye ceklerim de vardi onlarida kullanarak baska urunler aldim.Bayramsa guzel bir alisveris yaptim vallaha...Ama hala orada 800 grami 11 tl
Canoglumbenm Sengulkrgz oh iyi yapmışsın canım. Bende indirim gelince hemen alıyorum kaçırmadan 😂😂 fırsatlar kaçmaz