Yaptırmamakla çok iyi yapmışsınız. İkili testi yüksek riskli çıkan biri olarak söylüyorum ki, keşke yaptırmasaydım. Hazırlıklı olursun diye bişey yok. Stres var, endişe var, üzüntü var ama ben hazırım diye bişey yok. Bu süreçte bebeğime de haksızlık ettim. O bu stresten üzüntüden etkilendi ve sancım çıktı erkenden. Sonuç Kesin mi, değil. Ambiyosentez diyorlar. Her halükarda doğuracağım çocuk için sadece sonucu bileyim diye o işlemin riskini almak bana göre değil. Fetal dna dünya para. Sonucunda bi tedavisi olsa, bulur buluşturur verirsin ama yok ki. Sadece bilmiş olacaksın. Zaten Doğum yaptığım zaman bebeğim yanımda olacak. O şekilde kabullenmek çok çok daha kolay. En azından stresli bi hamilelik geçirmezsin. 9 ay, 9 yıl gibi gelmez en azından. Doğunca öğrenmeyi tercih ederdim. Çünkü kokusunu duymuş, kucağıma almış, tenine dokunmuş olacağım. Her koşulda evladım elbet, ama kollarımda iken, aramızda oluşan bağ, çok daha kuvvetli olacak. Şahsi fikrim, en iyisini yapmışsınız. Benim yaşadığım stres ve üzüntü erken Doğumu bile tetikleyebilir ki sancım çıkıyor nst de... hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi... 🤲🤲🤲