Gmzzzz son adet 24 aralık ilk 5 şubatta 200 çıktı 7 şubatta 400 14 şubatta 9756 adet tarihine göre önce düşük çıktı anlayamadım. Bunun gibi yaşayan var mı
Caciinnn Gmzzzz benimde son adet tarihim 17 aralık ben 7 haftalık olduğumu düşünerek hastaneye gittiğimde 5 hafta bile olmamış daha dedi geç döllenme dedi o randevudan 6 gün sonra gittim 6+1di kalp atışını duydum şuan 7+3 geç döllenme olmuş
Melegimveben Gmzzzz canım son adet tarihim 9 aralık 18 ocakta tahlil yaptım 325 çıktı bendede geç döllenme olmuş sanırım ultrasona göre 7 son adet tarihine göre 10 haftalığım bende
Pamukdeniz Gmzzzz benimde son adet tarihim 6 ocak ama ben 7 sinde kan testinde 27 çıkmıştı sonra 70 sonra 246 suan kaç bilmiyorum adete göre 5+6 betaya göre 4+5 iz bugün doktora gidecegiz 💕
Gmzzzz Caciinnn bana da doktor ayın 7sinde olan 400 lü değer için ayın 20sinde gel dedi öncesinde görünmez dedi 20sini bekliyorum 😔
Melegimveben Gmzzzz bende ilk yaşıyorum boş gebelik diye düşünmüştüm ama maşallahı var 6+3 te kalp atışını bile duyduk 😂