Meltemm1 Arkadaşlar 30. Haftamdayım 3 gündür halsizlik ve iştahsızlığım var zorla yemek yemeye çalışıyorum hep yatmak istiyorum bunu yaşayan var mı bu haftalarda ve çok fazla ateş basıyor
Depresif_polyanna Meltemm1 olmaz mı hiç menopozlu gibiyim içim daralıyor.iştah bildim bileli yok. Yemesem acıkmam. Sıcaklara kaldik
Merymery2233 Meltemm1 32. Haftadayım aynıyım büyük ihtimalle havalardan birde bende sürekli uyku hali var dedim doktor birkaç tahlil yaptı kan değerim de oldukça düşük çıktı iğne oluyorum 😔 sizde kanınıza baktırın yorgunluk en büyük belirti 🙏
Dilekcelik Meltemm1 benimde 30. Haftada başladı hala devam ediyor 38 haftalık olduk ve 30. Haftadan 35 e kadar dış ağrısı çektim üstüne halsizlik ve uzun süre aynı pozisyonda kalamıyorum yatınca kalkmak kalkınca hemen yatmak istiyorum
Depresif_polyanna Meltemm1 ayy buna da şükür başka bi sıkıntı olmasın da 😁 eşime diyorum biraz sen taşı çok fenayım diye. Ben kaç yıldır tasiyorum gobegimi diyo 😂
Meltemm1 Merymery2233 canım yaklaşık iki aydır kan ilacı kullanıyorum şükürler olsun ki hamileliğim çok kolay ve güzel geçiyordu ama şu 3 gündür canım ne birşey yapmak istiyor nede birşey yemek istiyor 😏
Meltemm1 Depresif_polyanna ahahah aynı muhabbet bizde de olmuştu ortaklaşa taşıyalım dedim oda olur ama bidaha vermem diyor 😂😂
Meltemm1 Dilekcelik ufacık birşey yediğimde midemde yer kalmamış gibi hissediyorum sonra nefes alamıyorum daha iki ay var bebek beslenemicek diye korkuyorum :/
Dilekcelik Meltemm1 merak etme canım bebek az da yesen besleniyor ben meyve bol tutmaya çalışıyorum ve ekmek pek kullanmıyorum artık senin gibi hemen doygunluk hissi geliyor malesef kuzum gebelik boyunca 7 kilo aldım ama bebeğin kilosu gayet iyi cikiyor
Meltemm1 Dilekcelik bende 6 kilo aldım canım bakalım 10 gün sonra gidicem kontrole kilosu kaç olmuş 😌