Gulse46 12.haftaya kadar Tedbiren vuruluyorum ben iğneyi dr a dedim test yapmadan neden vuruluyorum diye faydası var zararı yok.dedi bırakmalı istemedi
SibelY Gulse46 canım iğne yakıyor mu sonradan ağrı falan yapıyor mu ? Ben dün progestan iğne yaptırdım gece uyuyamadım ayağım üstüne basamıyorum yatamıyorum oturamıyorum normal mi ya bu??
SibelY Gulse46 bende söyledim ama gerek yok dedi zaten aspirin kullanıyorsun dedi. Bugün progestan 200mg verdi vitil olarak kullan dedi. Ve Progestanın iğnesini verdi Bakalım ne olacak.
SibelY Erbualp inşallah bişey olmaz canım. Yine aynı tedavi uygulanır sağlıcakla alırsın kucağına inşallah.
Erbualp SibelY amin canm inşallah sabah olmasına az kaldı kontrole gidicem hayırlı haber alırım umarım bol bol dua edin 🙏🏻 Rabbim sağlıklı bir şekilde Bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin . Anne olmak isteyen lere de nasip etsin rabbim 🙏🏻🙏🏻
Gulse46 SibelY 10dk ağrıyor üstüne bastırıyorum sonra ağrımıyor bide ben buzla ovuyorum iğne yapacağım yeri ağrıyı azaltıyor
Erbualp SibelY gittim kontrole düşük tehlikesi var dedi kese çok küçük dedi progestana başlıyorum bol bol dinlenicekmişim kahve rengi lekelerim akıntım gelmeye devam ediyor ama ara ara 😔😔
SibelY Erbualp Benimde çok az miktarda kahverengi akıntım var diye bana da Progestan verdi 100 mg kullanıyordum lekelenme oluyor diye 200 mg yaptı fitil olarak al dedi. Bana da 15 gün yat dinlen ilaçlarını kullan dedi. Leke olunca düşük tehlikesi diyorlar canım. Birde iğne verdi dün vurdurdum çok kötüyüm 😞 çok ağrı yapıyor yatamıyorum
SibelY Erbualp normal canım benim doktorum da çok zor görüyorum demişti ve istersen alttan bakalım dedi. Alttan baktı öyle gördü:)
Erbualp SibelY benim de şuan ara ara kramplar giriyor leke bi geliyor bi gelmiyor 😔 moralim çok bozuldu
Ckyert SibelY ben de kanama olduğunda kesmişti doktor 3 4 gün kan sulandiriciyisonra tekrar başladık, pıhtılaşma yi özel lab da yaptırdım 1 hafta da çıktı sonuç . Tüp bebek old. İçin transfer sonrasi igneye başladım pıhtılaşma çıkınca da devam ettim