Bugün kontrolüm vardı doktor hiçbir belirti yok dedi galiba 2 hafta daha beklicez bar mı benim gibi olanlar çok korkuyorum sıkıldım görmek istiyorum artık 😓😓😓😔

Ass-46 37 yim şimdiden doğurmak istiyorum artık belirt olsun istiyorum siz nasıl bekliyorsunuz ya🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Sh123 vallahi canım bekleniyor işte sabır diyerek ama çöl zor sıcaktaysa heleki

Ass-46 sıcak cok yoruyo aynen yaa yürüyüşe aksam cıkabiliyorum mesela

Ass-46 bende 39+2 yim suyum azalmış ve nst yi doktorum beğenmedi ama sen beklerim dersen doğurturum dedi hiç açılmam yok rahimde yumuşama olsa fitil koyup Doğumu başlatacağım ama yok dedi 40 ı geçecek dedi daha var zamanı dedi 😣😣😣😣 sonra artık karar vermek lazım dedi sonra Çarşamba günü 9 da alacak 😪

39.haftadayiz bizde de hiçbir belirti yok cuma günü gidicem valla daha fazla bekleyemem hemen doğurmak istiyorum nazlı kızımı 😊😊

Bizde 39 olduk ne agri ne sanci hic bisey yok yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktor hic sabrim kalmadi artik kucagimiza alalim diye bakiyorum🙄

Ass-46 beni bir sitres aldıki.. Pazar günü doğumum olacak normal doğum inşallah pazar günü doğar inşallah 41haftayı bulmaz.. Anam günlerde geçmiyor kii bunaldım yaa

Ass-46 belki de belkide doktorun verdiği tarihte doğar ama ben stres ediyorum yaa o yüzden stresten geçte gelir öyle evham ediyorum kii resmen midem bulanıyor.. Gözlerim kamaşıyor rabbim inşallah.. Pazar erkenden gelir

😢😢ağlıycam haa vallahi.. Sizde böyle tık yok diyorsunuz yaa bendede tık yok daha çok bunalıyorum.. Günlerde geçmiyor 😩😩