Bugün kontrolüm vardı doktor hiçbir belirti yok dedi galiba 2 hafta daha beklicez bar mı benim gibi olanlar çok korkuyorum sıkıldım görmek istiyorum artık 😓😓😓😔
39+0 hala belirti yoook😓
Ass-46 aynıyız😂
Sh123 vakti saati vardır diye umuyorum pek nazlıyız😂
Ass-46 sıcak cok yoruyo aynen yaa yürüyüşe aksam cıkabiliyorum mesela
Ass-46 kız mı erkek mi
Ass-46 bende 39+2 yim suyum azalmış ve nst yi doktorum beğenmedi ama sen beklerim dersen doğurturum dedi hiç açılmam yok rahimde yumuşama olsa fitil koyup Doğumu başlatacağım ama yok dedi 40 ı geçecek dedi daha var zamanı dedi 😣😣😣😣 sonra artık karar vermek lazım dedi sonra Çarşamba günü 9 da alacak 😪
ceco hayırlısı inş yaa normal mi
39.haftadayiz bizde de hiçbir belirti yok cuma günü gidicem valla daha fazla bekleyemem hemen doğurmak istiyorum nazlı kızımı 😊😊
hifaninannesi bende valla yaa son zamanlar cok stresliymiş gercekten
Bizde 39 olduk ne agri ne sanci hic bisey yok yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktor hic sabrim kalmadi artik kucagimiza alalim diye bakiyorum🙄
Ass-46 beni bir sitres aldıki.. Pazar günü doğumum olacak normal doğum inşallah pazar günü doğar inşallah 41haftayı bulmaz.. Anam günlerde geçmiyor kii bunaldım yaa
Ass-46 belki de belkide doktorun verdiği tarihte doğar ama ben stres ediyorum yaa o yüzden stresten geçte gelir öyle evham ediyorum kii resmen midem bulanıyor.. Gözlerim kamaşıyor rabbim inşallah.. Pazar erkenden gelir
😢😢ağlıycam haa vallahi.. Sizde böyle tık yok diyorsunuz yaa bendede tık yok daha çok bunalıyorum.. Günlerde geçmiyor 😩😩
Srfn11 kız ne olur belirtim yok deme bendede belirti yok 😩😩