Bebek_ Seda5892 bn yeniden gebelik istiyorum dedim doktor eger sonucun geç cikarsa yenide gebelik baslatalim
Seda5892 Bebek_ Sonuçları bekledim zaten Doktorum da bir adet dönemi bekle demişti düşükten sonra ilk adeti de 60. Gün olunca sonuçlarda o sürede çıkmıştı ( sonuçlar 35 gün sonra çıktı)
Bebek_ Seda5892 Benim adetim 40 gün sonra geldi şuan 1 adeti oldum iste doktor da sonuçlar geç çıkabilir falan dedi
Kumru82 Bebek_ sonucu zaten martın başında cıkdı canım suan 11 haftalık hamileyim hemen iğne ve coraspine basladık zaten son adetim 26 mart sonuclardan sonra bır kez daha oldum yani regl
Seda5892 MerveUmt saçma bir sistem işte bende mecburiyetten 3 düşük yaptım dedim öyle araştırıldı Doktorum sağolsun o öyle dememi istemişti
MerveUmt Seda5892 Bende öyle yapmayı düşünüyorm patoloji sonuçlarından sonra da yeniden denemek istiyoruz.Rabbim bir daha hiçbirimize aynı acıyı yaşatmasın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻
Kumru82 Bebek_ kan pıhtılasması ve lupus hastalıgım var ondan her aksam bitane vuruluyorum sabahda coraspin içiyorum