Duygu_1 Kızlar merhaba, hamilelikte göbekteki tüyleri alan var mı ? ben zararlı diye duydum 😣 almak istiyorum çok değil ama kıldan tüyden aşırı rahatsız olan biriyim alıcam ama zararlı denilince çekindim biraz 😔 zararlımıdır acaba ?...
Bahara Duygu_1 bendede hep tüyler çıktı daha önceki postlarda görmüştüm herkes alıyorum yazmıştı ağda ve epilasyon makinesiyle. Ama ben hiç almadım ve almıcam sanırım😊🙏🏻
BirVeraAnnesi35 Duygu_1 sorma bebe yağı kullanınca oyle bir coştu ki tüyler ama almayı düşünmüyorum bende her yerini aldıran biriyim ama doğumdan sonra dökülür diyen çok ve alanlar pişman olmuşlar
[silindi] Duygu_1 bebe yağında Benimde azdı ya . Ama göbeği almaya korkarım . Belki pinpiriklik bilmiyorum 🤷♀️
Duygu_1 Bahara ben daha yağ yada krem kullanmaya başlamadım başladam dahada artcak desenşze 😭 almıyım mı bende az daha sabrediyim o zmn 😣 peki zararlı olduğunu duymuşmuydunuz hiç
Bahara Duygu_1 hayır duymadım ben ama eğer şimdi alırsanız hamilelikten sonra çıkmaya devam edicek hep almak zorunda kalacaksınız, ama hamilelikte çıkan tüyleri almazsan doğumdan sonra zaten dökülüyor onlar kendiliğinden 😊 çok rahatsız etmiyorsa kalsın bence 🙏🏻
AynurOncul Aynı durumu bende yaşıyorum malesef ki çok sinir bozucu ama çevremdeki herkes hamilelik sonrası dökülüyor almazsan demişlerdi.. Görmemezlikten gelmeye çalışıyorum