Pelin86 Yasemincifci desene sira bize geliyor yavaş yavaş 😂😂 saglikla al ysvrunu kucagina Rabbim yardimcin olsun
kbraknt @Yasemincifci kız senin şimdi duaların kabul olur bugün hafif kasilmalarim var sanki dua et bende sancılanim 😊 Rabbimde seni kolay şekilde kurtarsin insallah
Elifenisebetul Yasemincifci bir avazda kurtulursun inşallah bizede dua et hayırlısıyla kucağımıza alalım
yasemink372 Yasemincifci adaşıımm Allah ım kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸😊
Ecemdefne Yasemincifci hep diyodum ki yasemin hnm doğurmadan ben doğurmam 😁 sağlıklı sıhhatli kucagınıza alın inşallah 🙏
Crocuss Yasemincifci kolaylıkla güzel bir doğum olur inşallah 🙏 darısı da bana olsun 39+4 teyiz hala bi sinyal yok. Sancı mı basladı yoksa artık suni mi verecekler
[silindi] Yasemincifci ay hadi Yasemin dogurda önümüz açılsın 😂 sakası bir yana inşallah saglıkla alırsın kucagına 💕🥳
Sh123 Yasemincifci ismini görüyordum sürekli ama sohpet etme fırsatımız olmamıştı sanırım. Hadi hayırlısıyla doğur inşallah 😂 bir avazda mı derler ne derler🤷🏻♀️ Doğum hikayeni dört gözle bekliyorum 😍