Egulii Bu hafta demir ve vitamin başladı doktorum . Herkes cok agir geldigini soylemisti suan ikinci gunum fakt bi belirtisi olmadi. Kullananlar yazablirmi acaba ne tur etkileri oldu?
Burcuk Egulii ilk içtiğim gün çıkardım. Araştırdım gece yatmadan içmeye başladım sıkıntı olmadı. Doktor değiştirdim ilacı değiştirdi şimdiki hiç sorun olmuyor
Minanin_Annesi Egulii Aç karnına alınca mide bulantısı yapıyor Ve dışkı rengini siyah yapiyor korkma Diğer türlü kan değerleri düşük biri için çok faydalı
TugbaLafci Egulii canım hangi Demir ilacını içersen iç miden bulanır gyno biraz daha bu konuda rahat dışkıda koyuluk kabızlık felan bütün Demir ilaçlarının yaptığı şey daha öncesinde ferrum ford kullanıyordum oda aynıydı sadece bulantıyı daha kötü yapıyordu 🙄
Egulii Bende de daha suan bi etki yapmadi korkarak basladm ama bildgim kan ayri vitamin ayrı olmuyor muydu bunda ucu bir arada o yuzden kafama takiliyor...
emelbulbul bend e kullanıyorum herhangi bir mide bulantısı yapmadı ama ben kahvaltıdan sonra içiyorum sadece tuvaletimin rengi değişti